[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
梳上季講緊成條後防第一第二穩,斷完腳進步大又厲志又盛,宜家買返兩個再勁啲就變地底泥
不過對車個場係完全比下去都係事實
Firpo都ok
唔係疤簽左咩
疤買左啦
@特西 How see Brandon Williams?
屌牙
佢之前唔係影左張相瘦左既咩,又肥返
On 4 August 2019, Junior signed a five-year deal with Barcelona for 18 million euros plus 12 million euros in add ons.

平到癲
Dalot 都差唔多價錢
下個月19歲 差唔多可以上黎啦
梳當年都係18
Mourinho said: "When Maguire has to cover Luke Shaw, and he will need to realise that he will need to do that a lot of times this season, they are not closing down the space in the box."

條友邊度有不語
佢肯定有講過
上年先拎完POTY
佢已經算唔差啦 比起中場 左閘無乜逼切性
上年poty就咪提啦根本冇人值得拎
其實破密集同防反都好差
lkk成日頂唔到第一點 守完大腳解圍又比番個對面
其實無屌錯 希望麥龜幫到佢做一流左閘 打返英撚正選
馬仔勁開心 同福仔好似fd番好多咁

佢ig係咁貼 佢同福仔既相
摩佬第二都比連登仔玩政治玩走
得shaw一個正常左閘用都叫冇逼切性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞