[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
無問題架, 唔分裂點算係各有各做
大家最終目標一致就得
我都係小學或以下
Shame on them
根本係現場就會明
電視睇只係睇到一格

而且我哋已經唔係遊行,係抗爭
係冇其他路行嘅抗爭
唔好互屌咪得
各有各做 武勇做OVER左 你咪文宣補救囉
既然對家係咁撚賤咁無底線 你文宣容乜易做
希望可以維持到各有各做
想道歉既就道
想維持和理非既繼續和理非
唔好俾捉鬼帶開晒
民意係班放風撚吹出黎
你諗下呢兩個月衝警署圍警犬封路阻返工, 都仲有成班人撐緊
就知民意根本無逆轉到
淨係搵曲尺指住手無寸鐵市民個頭都又排玩

條差佬點知會唔會打錯鬼佬旅客
放任佢地亂吹搞到back to 2014就pk了
上個月我每次返屋企都驚會唔會行得太前
香港人未接受到
點知香港警察行得仲前
今次進化左好多, 泛民都話明唔割席
而家係官逼民反
個個口講就話對住落單公安 二五仔
往死裡地打
現實就驚比民意搞到場運動失焦 幫人call白車
我係政府真係唔撚驚你地
其實有啲嘢過咗咁耐已經唔會再逆轉

支持嘅就只會繼續支持 因為政府做嘅嘢已經過晒底線
反對嘅都會繼續反對 因為佢哋要靠港共政權先有飯食有工開
六條人命 六百幾個被捕人士
打你幾下皮外傷 個個就屌哂鬼
老實講, 呢兩個月呢堆人已經歸哂邊
今日單野係6月發生, 班友就一定割左席
經過721同811, 大家有眼睇政府同警犬做過乜
俾人打足咁多次都唔還拖, 好多人條氣都唔順
難得而家有人勇武去以武制暴, 撐都撐唔切啦
FIFA decided not to issue a transfer ban against Manchester City on Tuesday despite finding the club guilty of breaching rules relating to the signing of players under the age of 18.
World football's governing body instead levied a fine of 370,000 Swiss francs (£315,000) against the Premier League champions, who accepted responsibility for their actions.
有勇武手足上最前捱棍
比人headshot 比狗拉
我地應該比多啲支持
無錯, 仲有無數俾警犬打傷既人
打唔撚死隻警犬算佢好彩
無錯, 我呢啲和理非無勇氣同本事去最前同班警犬死過
唯有係後面支持捐錢捐裝備力撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞