[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
要睇距離
呢個係斬嘅排名
如果射就 Mata > Pogba > rashford
Pogba未入過都排先過福
撚羊上季連斬波都冇埋
Mata隻腳唔夠力 斬啲波好慢
場波有幾下近鏡明顯見到條友身型係大隻咗, 同埋佢速度真係快, 真係望佢少啲上腦

同埋普巴真係提升呢班友既重要人物, 見到佢12碼都唔射, 留隊比心機踢啦仆街
準備lan架啦,木狗唔續
玩過3p最好即刻lan
其實Rojo罰球都唔差
“I’m always good when I play football, I do what I love, it’s my job.”

“I will give my best every time I’m on the pitch. Now, we know that there were words. The future will tell.”

“One always remains on this point of questioning. I am in Manchester. I’m having fun with my teammates, I always want to win the matches.”

“I will always give myself thoroughly when I am on the ground.”

自己參透 我覺得類似世三 今年內傾掂 下年走
然後我哋可以重建中場線
sms + bruno
其實SMS d長傳都幾好 可能真係弱化版普巴
將某d重擔放返喺另一個中場度
其實場波Shaw都甩位甩得幾緊要 比azp打左爆幾次左路出波

麥龜一去補位 禁區就少左條柱
摩佬笑而不語
都預左下年妹妹多數走,到時入返兩個中場
唔該入多個左閘,shaw真係條後防既weakest link
根本要搶埋Tierney
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞