[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
完全唔明今晚做既野有咩問題
傳史奈達48小時內入「魔」
想問依家佢入左魔未
已經少咗好多喇呢次 只怪香港人一直習慣係道德高地 太過介意人點諗又睇得自己太高 國際傳媒點寫都好其實其他國家都幫唔到我地好多 甚至只會當香港係一隻棋 真正幫到香港既係我地自戈
其實我懷疑好多民意撚係鬼黎
tg group 今日好多鬼講: 完喇, 2個月建立既野無哂
機場捉鬼真係好無謂
fb都好撚多
也係就係d潔癖撚同中計撚
不過講真 勇武揀錯咗時間地點捉鬼 如果唔係機場可能班潛在左膠都冇咁大反應
冇計啦 機場前爆咁大單有鬼係前線
老實講 我覺得有 但未必係最前 反而係不斷煽動 同埋最大問題係今日班手足打埋記者同救護啊嘛
打救護我睇返立場都見唔到wo
只係條路好窄, 唔肯讓路不斷推撞
立場哥哥叫大家冷靜都係想比條路救護過
有無片?
呢個拎黎 FB IG
同3毛 藍絲傾
而家先知政府pr幾撚有用
https://lihkg.com/thread/1468137/page/1
大家睇下個記者講乜
人地都無怪示威者, 連登班風向撚已經仆哂出黎想搞到自亂陣腳
總之點都好......不分化, 不割席
trump 個post 及時救左班兄弟一命
睇rthk好似係差啲打咗定唔知打咗救護 有人叫唔好
簡單翻譯, 佢覺得「人道」原因要保護隻狗, 但明白示威者好嬲, 特別係星期日黑警版揭發有鬼混入, 但要呼籲對準政權

佢冇怪我地

我地做乜要怪自己手足呀

無錯, 佢話示威者係做得差, 但都係因為警犬扮示威者打人同拉人
根本無怪示威者, 無理由自亂陣腳
唔通黎真
黑警做既野已經返唔到轉頭
既然對付示威者唔需要講法律同人道, 示威者又有咩必要去講呢
對敵人仁慈咪即係對自己殘忍囉
以武制暴, 點都唔會割架喇
收到wind狗餅準備放菠蘿
正如想像下見到nani 比人剷到爆缸x100次
之後只係踩返加歷查1腳, 根本唔算係矛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞