[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
入波嗰陣笑得幾開心
之前成季都無見過
唔識出波難啲做到修夫基隊英撚嘅正選左閘
咪係 一無態 一傷左 搵邊個打?
羊咪打埋今年
木狗 : 留左件rojo俾你囉
羊做吉祥物算啦
右閘有AWB係度, 左閘出羊仲唔俾人禁住打爆
dalot
都唔知話佢乜好

小學雞、執著、堅恃 ?
佢真係好鐘情件9號,不過好開心見到佢同福仔拍埋一齊

想當日雲2季果陣彈出兩個幻幻,好驚兩個只能活一個
我羊
LKK頂波係廢,但係佢d隊友都出唔少力
見到Young啊Smalling啊Jones啊個D亂鳩咁傳波,都知9成傳失
連爭頂既機會都無,因為個波都唔知會傳到去邊
真心可以試下的 而唔洗錢 又可以多個人做Luke Shaw 後備
佢打下杯賽或者吉祥物算啦 上年佢被Chur盡後跌watt跌得好緊要 都唔知可唔可以打返起個狀態 最慘係斬波都冇埋
真,仲要羊成撚日拎嗰波喺後場邊路就亂鳩咁大腳斬上去,送返個波俾對面
羊躝啦
季尾, 應該同華西一樣做一年吉祥物就走
年頭續咗佢 去到今季尾
利物浦個阿諾都係18歲打一隊 上年19歲企穩正選
真心有表現的話 可以升呢個上年試下 橫掂左閘兩個後備一個老 一個成日受傷
羊師傅出左翼咪得
呢兩個位曼聯都係比較算係唔太夠人 可以慢慢擺上嚟
另外James Garner就升上嚟試下 嗰日打U23幾好 橫掂中場唔夠人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞