[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
係呀brandon williams
蘇馬想當年Mark 死v92 揮下既爆炸狗
Barcelona have already agreed to loan Philippe Coutinho to Bayern for free with option to buy. Bayern will only have to pay the player's wages of €11m/year. The club is now in talks with Coutinho's representatives [@brunoandrd]

馬後炮本來臨尾當plan B都唔差
起碼冇適應問題先
季中買完人傷都還好,11月前傷真係係咁先
走左就走左,講黎都無意思
雞盈有人包養啦, 好似班主播咁搵件金融才俊埋單囉
佢唔做啦? 冇留意
下個到你架喇
季尾完約, 而家續續下又無聲氣
佢係憎尻木狗
【遞信同良心無關】金盈疑成新聞部犯眾憎 無立足之地已敗走
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190813/59925123

上月因為不滿網民指摘無綫新聞偏頗,與網民網上「駁火」的金盈,原來亦已經離職。報料人透露:「要重申佢離職同『良心』無關,佢只可以話係敗走,因為全個新聞部都知佢好『紅』,完全冇人理佢,招呼都冇人同佢打。加上佢喺明珠台嘅男友Jeff,因為升唔到職都已經辭咗職,或者佢覺得留喺度都冇意思。」據知,金盈離職本來須按勞工法例,提前一個月通知僱主,但她卻選擇「冇鞋挽屐走」,以未放的假期來代替通知期,即時離開工作崗位,但她是裸辭還是另有去向就沒有人知道。報料人更指:「呢方面真係唔會有人關心!」
睇嚟個P牌有排都甩唔到
到我其實都唔緊要,我迷曼其次先係DDG 不過ddg走左我會祝福佢,但曼聯就咁放走ddg又唔買返個勁龍(即係同hehe情況一樣)我實屌到仆街
3字頭
00後
迷唔迷西先?唔迷西唔比入黎
責任唔係得佢一個
錢洗得多都叫拎過第二同米奇三冠王
中下游泊大巴, 唔識同球員溝通, 無體能訓練chur到班球員散哂
呢三樣真係死症
1月就可以同其他球會傾, 唔撚係咁戇鳩又free走下話
開善堂咩
啱啱入U?
當然啦
但佢憎木狗係個人意願
同埋我諗同木狗共事過嘅 都無邊個likey木狗
之前講咗一世迷西
我喺現場
同佢只係可能得一米距離

不過絕對唔係你所講佢打傷十幾人喎
只係落電梯佢有推黑衫人
然後已經比約十個黑衫圍住
以木狗黎講,再free走真係唔出奇,一係你就出價比人買,一係你就續啦屌
佢都算勁黑,最近兩隊波都對著個波壇最撚西嘅CEO:軌個西女人同獌嘅木狗,阿門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞