[We're on the right track!!] 曼聯終極FF戰術暨林鄭黑警仆街死全家吹水區 [671]

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
大慨係碧咸既踢法啦,唔係馬達果種攻中偽翼

起馬佢會落到底 傳下中,仲有速度都比佢快
過緊黎
Stay 2粒鐘又要返中環
如果我係佢我會去曼聯唔去曼城
「如果」你係佢
佢個頭啲肉
要冠軍去鏝城,要機會去曼聯
去鏝城,睇下利萊辛尼都敗走啦
睇佢點睇,e家我地牌頭係英撚主打+青訓幻幻

如果今季真係踢得好,可能都有吸引力佢黎既
咁明白了,thank you
出年sane可能走,今年如果唔係佢斷ACL都隨時走左
咁鏝應該買sancho代佢
曼聯在今夏的轉會窗表現上佳,球會副主席艾德-活禾特(E.Woodward)和教練蘇斯克查(O.Solskjær)都起到了積極的作用。然而,這兩人卻在球隊運營中的一件微不足道的小事上意見相左,活禾特甚至動用了強硬措施。

據《鏡報》報導,活禾特已經通知蘇斯克查在曼聯不能亂停車,必須使用主教練專用停車位。報導中稱,在接替摩連奴成為球隊教練後,蘇斯克查一直對球隊教練專用停車位敬而遠之。

據悉,蘇帥在用這種方式表達對曼聯傳奇教練費格遜(A.Ferguson)的尊重,他曾同曼聯的工作人員稱:「把車停在這似乎不太合適,因為這還是老大(費格遜)的地盤。」

這名工作人員稱:「費格遜爵士擁有他自己獨特的位置。這個停車場很擁擠,我們都希望蘇斯克查能自己把車開到那(教練專用停車位)。蘇帥比大部分工作人員來得都早,但他一直都是那麼謙遜。」

不過,據《鏡報》報導,曼聯副主席活禾特已經採取強硬措施,要求蘇帥使用教練專用停車位。

如果係真的話 老蘇真係好尊敬費Sir 入到曼聯做領隊都唔會隨意用費Sir啲嘢
@連迪洛夫🇸🇪
我都係要就閃
俾老母叫我返去分享今日成果
屌你老母收嗲啦木狗
買人又唔撚見你咁多聲出
簽唔到辛祖 右翼唔該 陪訓綠木!!

今季就搵彭仔 頂陣先,可能有驚喜呢
咁sob會唔會唔用費sir間房先,咪玩啦
英超轉會窗口已經關閉,在最後的幾天裡,曼聯曾嘗試邀請戴巴拿(P.Dybala),但卻遭到了球員的拒絕。此事已經過去了好幾天時間,但曼聯傳奇里奧費迪南(R.Ferdinand)依然對此耿耿於懷,他對戴巴拿冷嘲熱諷。

里奧費迪南表示:「近些年來,有很多球員都拒絕了來曼聯,他們選擇了其他球隊。我們都知道戴巴拿坐在祖雲達斯後備席上,他哪裡來的勇氣拒絕曼聯?他現在需要的就是比賽時間。」

「也許戴巴拿的想法是,我想要踢歐聯比賽,否則我寧願坐在後備席上。我願意當後備,也不想給曼聯踢比賽。好吧。其實戴巴拿沒來曼聯,我還挺高興的,因為他身上沒有一丁點曼聯需要的品質。」

笑死 大巴拿未富先驕
好快就一週一戰架喇
爵lin唔理我
咁人地係有選擇權既
淪落到人地寧願坐後備都唔肯黎
蘇b而家行返青訓呢條路其實無乜錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞