[極重要] 點解要走

296 回覆
623 Like 59 Dislike
你唔答就指控我仲無恥。
721 811 Be Water Be Humble
放左你仲走得到?
只要放關公司事ge公司入已經夠做啦,你長期佔領咪同14結局一樣。
講真
今日出黎有幾多人預左同你過夜
唔過夜嘅早走左效果只係冇咁好

之後再去玩過咪得囉
使乜屌得咁難聽

定係屌到發發聲嗰啲先係分化撚呀
冇人記得14年長期佔領咩事? 我只想提醒一下,機場封物資一定仲易。
目的已達到 咪送頭
成日都話未READY
200萬個人出去俾人拉哂好未?
200萬個人俾人告哂暴動罪好未?

大佬, 宜家出得去抗爭嘅都係高知識份子
就算200萬人俾人告哂暴動罪
唔通IBANK要去請北角幫廢老幫佢操盤?
定係全民IT狗, 搵元朗班人去寫CODE????

用下你個腦啦, 人多, 先係政府要驚嘅野
放風, 就係要令到你人數減少, 直到一個可以全數拉哂嘅數字先出擊
愈少人愈危險, 但你就叫人散水

聽日再入機場啦!!!
聽日? 聽日班狗SET哂ROAD BLOCK CHECK車
守哂係機場, 你仲可以佔機場?
到時要同班狗對抗, 照今日個情況, 又要散水?
再散水, 仲可以控制到機場?
你覺得佢停機場既影響同佔金鐘既影響係一樣?
有冇相關人事答到有幾多機冇復飛先

如果今日真係罷工出來

咁樣就散哂,代價有幾大
你唔走人地清場
你走就復飛
點都係死
咁不如你答我,萬人唔走,之後一班冇物資ge人可以點? 你信警察唔做野?
除左最後一點其他都同意
推 無人保證留係度 班黑警唔會採取行動
你覺得佢係機場有冇可能放催淚彈開槍先

做左對香港又有幾大影響先

你咁講我地依家仲有咩做到?

照咁講以後所有和平集會都可以直接打你
Agger 仲有咁多變裝狗潛伏係現場 一陣又好似琴晚咁捉人 只係消耗左抗爭者既人數 唔L值得
支持
走咪走 唔係咩叫be water 琴日老銅就係例子
完全同意
大家唔好再嘈再分化

無人能夠確保 留係機場會唔會清場
機場係孤島 一清場就仆街
大家只係希望手足都安全

明白你會話班犬零成本清場
但記住 我地係要確保每個手足安全 無人被捕
齊上齊落 先可以再傾幾時再出邊度
因為香港人唔會次次同你每日入黎坐啊...兩個月啦 大家有幾大決心同政府鬥心照喇 我唔係潑冷水 而呢樣野係事實 大家都要面對現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞