[極重要] 點解要走

296 回覆
623 Like 59 Dislike
6月起所有和平集會都直接開波,唔記得左?
我上面提出好多都係問緊點樣應付提出ge可能,如果大家都未預備好ge留今晚有咩用?
Well said
同意。今日目標達成左
走左嘅唔洗擔心,唔會割
休息是為了走更長嘅路,聽日再戰
五大訴求未達成
香港人加油!
依家就係講緊咁易散,大家又冇心理準備既

前一日又叫哂人罷工,罷工都係代價來嫁

唔好只睇冇人比人拉就好似贏左咁

Btw之前一直都係有人叫散水先開波

有邊次未起步就比人開波?

咁佢直接係地鐵門口等你出來得啦
雖然一單還一單,但係琴晚都知前線可能有鬼,何況今日,當然呢個唔係散水理由,但係現場所見冇幾多人有個心想留,所以點解今日危險。14個年,都係有gear有預備先成事。
明天繼續
不徹散
但都睇埋呢個
呢個時候都好矛盾🤦

散水撚中左伏未
https://lih.kg/1456757
我完全同意
幫推
如果真係做到年年64我諗中共應該玩完。
[緊急文宣] 向全港宣告:今日行動係最後通碟,再無正面回應將長期佔領機場
https://lih.kg/1456841
留守唔一定係鬼,我都太武斷,只係留守就要成萬人搏警察唔做野/拉唔曬D人,但係由琴晚一事再加上機場D商店關門、停起飛,警察做野機會大,我唔想食人血饅頭。因為公佈左停起飛,旅客一定少,警察/鬼都可以叫旅客去受警方保護地方。之後未抵港飛機可以轉飛/stay at plane 之後 放TG 趕人入禁區真槍射,因為真係可以,警察又冇責任。

呢招高明在於D人散左,未抵港飛機依家可以照到香港,因為機場可以隨時控制,之後又可以搵現場鬼屌人散水。
由始至終,見到停起飛我只係覺唔抵搏。
拎張arrival 出黎係做乜
留守唔一定係鬼,我都太武斷,只係留守就要成萬人搏警察唔做野/拉唔曬D人,但係由琴晚一事再加上機場D商店關門、停起飛,警察做野機會大,我唔想食人血饅頭。因為公佈左停起飛,旅客一定少,警察/鬼都可以叫旅客去受警方保護地方。之後未抵港飛機可以轉飛/stay at plane 之後 放TG 趕人入禁區真槍射,因為真係可以,警察又冇責任。

呢招高明在於D人散左,未抵港飛機依家可以照到香港,因為機場可以隨時控制,之後又可以搵現場鬼屌人散水。
由始至終,見到停起飛我只係覺唔抵搏。
Push
同意 其實大家都係想件事好

倒果為因果d post唔好再推
我散水唔係驚
係覺得個今日咁做效率好高
唔洗俾人拉
又可以令佢取消離境機

只係用左幾個鐘
日日咁做唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞