[極重要] 點解要走

296 回覆
623 Like 59 Dislike
1)依家旅客走曬,留守意義係咩? 叫人留守個班人答下我。

2)所謂「三軍未動糧草先行」,想問一下留守ge人點樣解決糧食同物資? 機場條路一封就係咁先,留守佔領意義何在,今日係勢叫留守ge人一定冇上過前線。

3)最重要一點,舉旗先走,機場得一條路點走?

4)你地知唔知未抵港航班可以轉飛其他機?

5)戰略意義/政治意義? 有冇支持留守ge人答下?
你冇gear叫人留機場想比警察打?
聽日機場再見
你地知唔知未抵港航班可以轉飛其他機?
推,目的達成咪走去食飯,唔通又玩佔領?
你繼續精神打飛機我真係唔會阻你
但你去機場唔係單一為停飛
係五大要求
你比堆假消息、改圖帶住走係事實
你掉低機場班兄弟都係事實
一陣因爲少人而被清場 有人受傷
你應該為你既愚眛負責任
咁答左你未?
咁你自己留囉 屌你老母你係咪狗呀
Push
Be water!!!!!!!!
唔放彈

都搞得掂啦

農民對民兵
收爹啦 死黑警
走係明智,唔走又送頭
留得青山在
請搞清楚離境同入境 離境已停1/3
1)依家旅客走曬,留守意義係咩? 叫人留守個班人答下我。

2)所謂「三軍未動糧草先行」,想問一下留守ge人點樣解決糧食同物資? 機場條路一封就係咁先,留守佔領意義何在,今日係勢叫留守ge人一定冇上過前線。

3)最重要一點,舉旗先走,機場得一條路點走?

4)你地知唔知未抵港航班可以轉飛其他機?

5)戰略意義/政治意義? 有冇支持留守ge人答下?

6)一萬人都係可以咁清,用tear gas 趕你入禁區,你唔係唔明入禁區後果?
//當然今日走,聽日更難入//
聽日都好易入,國際機場黎ga
任何人都可以去機場購物睇戲看風景
成班on9俾人fake走哂

人地而家正常降落航班
機場應該差唔多開番
浪費左一日既辛苦
咁仲有好多喎
走唔走我無意見

不過成班人係到互屌就令我好失望

因為有鬼就白色恐怖 咁以後點行落去?
屈狗五毛全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞