[極重要] 點解要走

296 回覆
623 Like 59 Dislike
冇話鬧唔鬧網上散水 現場tg都收唔到 何況連登
我係唔明點解要屌散水撚,冇人知收到嘅料係咪堅,有啲又話封咗橋,現場有恐慌都係合理姐,今次on9咗,下次咪醒啲囉
你唔好同我講應唔應該 ready唔ready好
你而家係比人誤導而恐慌離場 唔該你 改
聽日黎到機場唔好再係咁 fact check 好冇?
錯就認 咁難咩???
如果要set deadline 星期五?
星期六日有更多人一齊入機場
各有各做姐

日日接機咪好囉

都要返去沖涼的
我邊點fake news?
Re 錯post
邊一次唔係6點前放風話要拉要鎖
跟住一班人放流料出黎要人散水
都FACT CHECKED哂係流料
都知係對家想D人自己散水
都仲係要幫佢地手叫人散水嘅

你話聽日再黎
聽日? 成班狗守係機場, 你點黎?
黎一個拉一個, 你地咪又係放風話唔好再去, 送頭
ON99, 永遠就係有NOISE出咗黎, 成班人就開始叫人散水
邊點誤導?
你自己上去一頁頁睇 唔好再煩我 無知
得喇 人無恥天下無敵
散水撚可恥 要走自己走
現場冇gear又點守?
你答唔到呀?
同意

叫人唔好走果d係覺得 走左第二日就唔會再出黎
只要大家第二日都會出黎就唔會有人叫人唔好走架喇

得喇 人無恥天下無敵 你完完全全表現無遺
成日都話未READY
200萬個人出去俾人拉哂好未?
200萬個人俾人告哂暴動罪好未?

大佬, 宜家出得去抗爭嘅都係高知識份子
就算200萬人俾人告哂暴動罪
唔通IBANK要去請北角幫廢老幫佢操盤?
定係全民IT狗, 搵元朗班人去寫CODE????

用下你個腦啦, 人多, 先係政府要驚嘅野
放風, 就係要令到你人數減少, 直到一個可以全數拉哂嘅數字先出擊
愈少人愈危險, 但你就叫人散水
我冇放過咩cut 車 cut電 ,只係問比人封物資要點,有冇人答到? 答到就文宣做,你叫班冇預長期佔領ge人去佔係唔係等死先。
首先認唔認同焦土係我地唯一籌碼先?

1. 令機場持續停飛,依家一走全部復原,咁到底留成日為咩?

2. 唔食野唔飲水起碼頂到聽朝,你覺得佢封鎖唔比人運野入去,輿論壓力有幾大,難聽d講頂到三日,佢停機場停三日?咁就真係焦土,咁佢敢焦土我地都輸硬啦,仲驚?

3. 唔走佢會點?開槍?催淚彈?做完仲有幾多人敢來香港?焦土-》同2 唔用催淚開槍只拉人既話,人多好定人少好?

4. 咁我同大家睇法唔同,我從來唔會將外國遊客當人質,重點係機場發生左咩事,外國一定比地鐵發生重視多好多

5. 都係一直既諗法,一係比我地想要既我,一係一齊冇,定你仲諗緊外國打救世人?

利申:冷氣軍師,唔想分化,只想討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞