[極重要] 點解要走

296 回覆
623 Like 59 Dislike

we have reviewed situation and now confirm all departure can be released
Pls proceed ops as normal
所謂「三軍未動糧草先行」,想問一下留守ge人點樣解決糧食同物資? 機場條路一封就係咁先,留守佔領意義何在,唔封但到時警察查車唔比野食/物資入可以點?
一件事還一件事
比狗誤導 同你有冇糧係兩回事
我唔希望每次有流料放出黎
大家都做散水狗 麻煩請fc
多謝散水狗
咁成萬人留係機場,野食個D可以點做呀? 得一條路入,警察捉物資車又點呀,你唔係想答我唔會捉呀?
機場個到多人到上唔到網,冇得fact check,機場內嘅人亦都冇辦法update到新資訊
咁機場官網唔update又幾衰wo

四點突然成班P牌開post
然後一堆假消息、改圖出現
發生乜事大家心知肚明

多謝你班散水狗
不過到左而家 應該好明顯我係岩 你地係錯
我諗你欠我一個道歉 同埋 唔該 唔好再自作聰明 多謝
大家兄弟 明日加油 同埋麻煩fact check 唔好再比人帶住走
你唔走,D文宣本身冇預長留,你叫人餓一晚? 呢個已經唔係fc問題,係D人冇預備又叫人留係唔係送死先?
呢架係曼徹斯特黎香港,聽日先到

五毛
你係咪唔明咩叫一件事還一件事?
我而家講緊你比狗假傳消息就恐慌性拋售
你而家同我講冇飯開???????
你係咪唔明咩叫一件事還一件事?
我而家講緊你比狗假傳消息就恐慌性拋售
你而家同我講冇飯開???????
走左既唔該即係搭車返入去
如果現場上唔到網,咪做咩要鬧網上散水?
thx
push
好撚簡單 保持合理壞疑
https://lih.kg/1369116
一件事還一件事,我依家係問你,如果打算留守點樣解決運輸糧食同物資?
定全部人都餓住比人打?
只要有人不斷入去, 就會有物資
邊一次唔係6點後收工全部人入去支援?
你無出黎收收皮唔該
今次政府賭上自己聲譽,亦賭上條命黎博示威者留。 撒離機場我地冇贏,但政府會輸,重要輸到上國際新聞
俾哂機會大家走,到時堅圍
我而家講緊你比狗假傳消息就恐慌性拋售 叫你改
你開個新topic同我講你冇飯開?你有病?你個腦有問題?
你因為餓而走 係你個人意願
你因為被誤導 恐慌離場 係你on撚9
明唔明啊
我只可以講雖然依家和平示威者應該要升級,但係成班係機場ge 根本未ready好,定如送死。一萬人都係大部分冇gear冇個心,有咩用。等比人拉啦,根本唔關fake news事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞