[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
連miss兩次毒 比隻海天回血回到贏 屌

我應該輸左 打到第5定第6場先開始知點用呢隊

btw, 今日11點好多金盾

始終你個陣驚雙V

是咪一開波已比你秒左隻頑
定可能係我當時唔知原來頑蜂夠秒一隻V

一開波秒左你頑,但你虎蜂一下殺我唔到,我2隻V都上左血晶

之後你用海天封我lin,我又封你蜂

所以好有印象

巴打雙v+lin玩咩隊長 終於有人同隊

絆攻v

我應該輸左 打到第5定第6場先開始知點用呢隊

btw, 今日11點好多金盾

始終你個陣驚雙V

所以好有印象

絆攻v

幾多攻先秒到有叔 我一隻7千7 一隻7千3 都唔得

始終你個陣驚雙V

所以好有印象

絆攻v

幾多攻先秒到有叔 我一隻7千7 一隻7千3 都唔得

我仲有lin 個招先秒到

Btw 雙v係78xx/75xx攻
見到大大6巴打入左黎打機邪

終於死得眼閉

終於死得眼閉

HP大隊長 ? 恭喜恭喜
見到大大6巴打入左黎打機邪

唔通係剛剛雙V o個場?
我用小丑 92 運

終於死得眼閉

HP大隊長 ? 恭喜恭喜

大入魂
古狼反枱叔蜂蜂都幾好揪
好多魚有海天護住,用究天打魚其實好爽,最爽係見到佢地狂回血2唔出攻技慢慢被我map炮磨到咁上下被a一野斬死
撞到兩場aaa v加lin
好多魚有海天護住,用究天打魚其實好爽,最爽係見到佢地狂回血2唔出攻技慢慢被我map炮磨到咁上下被a一野斬死

用究天啪傑蜂都好爽

最爽係對面3弱光, 爽到射

用究天啪傑蜂都好爽

好彩無乜人用3究天
而家啲pvp真係大亂鬥

用究天啪傑蜂都好爽

見識過唔落v真係好難破
雙頑夠唔夠殺你隻海天

用究天啪傑蜂都好爽

見識過唔落v真係好難破
雙頑夠唔夠殺你隻海天

雙頑通常都係搭隻海天/魚
封得住一隻頑就55波, 睇下多唔多crt
不過都好少雙頑
場未完就彈game拎唔到碎
想去到35碎就收手姐,自然體由尋晚到而家同我連blue 6埸
91碎, 收手了, r場r到好撚攰
91碎, 收手了, r場r到好撚攰

自然體63碎
究天真係盲左
究天真係盲左

劫富濟貧?
究天真係盲左

劫富濟貧?

贏d sss魚但輸比d aaa v lin
v lin 同隊我輸左7成
頭先對隊sss 蜂海海,究天miss少炮就應該殺到蜂
究天真係盲左

劫富濟貧?

最鍾意見海天
但見海天+光抗lin 即刻被屌到開花
究天真係盲左

劫富濟貧?

最鍾意見海天
但見海天+光抗lin 即刻被屌到開花

封lin殺海天先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞