[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
3究天繼續保ass

頭先遇到隊11連勝 頑V肛 繼回眠封
一落場就廢咗兩隻唔知有無屌晒鬼
仲有無巴打可以幫手試多場?睇下轉大防會唔會好啲

我打鋪試下,有得比較

thx巴打,我邀你

e隊好d好似,問題好似係岀錯招,有個位唔應該岀封

癲豪巴打同你打分打碎就多, 好似無同你友賽過播
邀我整番場啦

好啊,你而家ok?

ok 呀 等你

隻V 速度真係比佢玩死 一時又你快一時我隻海天快d

我打鋪試下,有得比較

thx巴打,我邀你

邀我整番場啦

好啊,你而家ok?

ok 呀 等你

黎多場? 我想轉隊試試佢

thx巴打,我邀你

邀我整番場啦

好啊,你而家ok?

ok 呀 等你

要夜d先得
btw,見到你果隊我都幾頭痛要點打法
頭先有隊反擊隊
好似上落咩寵度都係反咁多傷

反一嘢落我隻究天度成2百幾都幾痛
頭先有隊反擊隊

反120無屬攻,=1.5倍普攻
頭先有隊反擊隊

咁你究天啪佢3下 反擊係一下
頭先有隊反擊隊

琴晚我試左係反一下,講左冇人理
所以暗抗肛仲有冇前途?
零盾草抗v仲落唔落得場
想落究天v海

要唔要P下

夜d返到屋企再約格劍
頭先有隊反擊隊

如果佢一路唔死
打佢3rd 普攻我已經等同食咗招全體V
變咗好似 3打4咁
尤其是我頭先硬爆光寵本身已經要多幾好幾rd 先殺到
頭先有隊反擊隊

如果佢一路唔死
打佢3rd 普攻我已經等同食咗招全體V
變咗好似 3打4咁
尤其是我頭先硬爆光寵本身已經要多幾好幾rd 先殺到

係幾OP,尤其佢係一粒晶,而唔係繼技/隊長技
頭先有隊反擊隊

收到
唔該夜明大大

邀我整番場啦

好啊,你而家ok?

ok 呀 等你

要夜d先得
btw,見到你果隊我都幾頭痛要點打法

好呀 再打下都好
射左百鳩幾石, 想玩下反擊晶都唔得

抽左百7 得粒C 寧願唔要

C同A有咩分別? 反大力啲?

C同A有咩分別? 反大力啲?

S:60%血以下發動,C:30%血以下發動
零盾草抗v仲落唔落得場
想落究天v海

要唔要P下

夜d返到屋企再約格劍

都係放棄了隻v就算開多個窿,我最盡都係加到佢3300血左右但咁就上唔到攻同速晶
終於玩到二週目13話 今次一定記得19話要save

搞到而加要打到19先有得升白帝
零盾草抗v仲落唔落得場
想落究天v海

要唔要P下

夜d返到屋企再約格劍

都係放棄了隻v就算開多個窿,我最盡都係加到佢3300血左右但咁就上唔到攻同速晶

配大hp?
零盾草抗v仲落唔落得場
想落究天v海

要唔要P下

夜d返到屋企再約格劍

配大hp?

絆hp就有
有無巴打可以幫幫手試隊
而家究天,海天,肛,頑,蜂,都唔知點砌先最好
而家究天,海天,肛,頑,蜂,都唔知點砌先最好

一係玩磨 一係玩速攻等人回唔切
同時有磨同速攻隊員好難夾出技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞