[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
3勝2敗,又碌過左

btw, 啲V又收埋晒,隻蜂比人平傷真係遇乜都死
終於可以講句:

3勝2敗保住ASS

Btw, ass啲人真係打得好爽快, 知道無乜機會贏就直接投降,唔會磨到2046

係咪真係好多光我隊究天a海應該會仆街鳥

岩岩打完,無乜光,勁多頑,魚,黑O,A
蜂V傑都少左
終於可以講句:

3勝2敗保住ASS

Btw, ass啲人真係打得好爽快, 知道無乜機會贏就直接投降,唔會磨到2046

係咪真係好多光我隊究天a海應該會仆街鳥

魚頑海
魚頑海
VVV
V墮V
劍A墮

你班制服隊,不過你地呢場雙贏啦,對面都夠分夠場

btw 巴打你呢隊都要輸2場 咁大獲 !?

btw 巴打你呢隊都要輸2場 咁大獲 !?

3蜂可唔可先手殺一隻a
打咗成日一粒碎都無

如果BANDAI繼續係咁仆街完咗呢個EVENT真係想棄
俾人伏咗去抽反擊晶

食技先反,不痛不癢

哩個連頑都俾人秒殺既時代
有無巴打可幫手打兩場
超上運出錢

我都係屌出聲

好慘
無晶無人權 比癲豪巴打點名解散
俾人伏咗去抽反擊晶

食技先反,不痛不癢

哩個連頑都俾人秒殺既時代

未fix bug反得一下

下……咁耐都仲未搞掂架?
冇用啦都,我粒C晶黎
打咗成日一粒碎都無

如果BANDAI繼續係咁仆街完咗呢個EVENT真係想棄

是咪要A晶先有碎 入左場A先有一粒
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你

我都係講下 食完飯無野做先打幾場
都無諗住整+4
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你

sor,唔認得你添
頭先試過bbc竟然無extra,
嚇左一嚇之後對d街場撚嚴格左⋯

回完體開私竇預你
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你

都無諗住整+4

咦⋯你個名我實認得,但完全無印象頭先見到你既?可能太快手㩒左去睇精
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你

都無諗住整+4

咦⋯你個名我實認得,但完全無印象頭先見到你既?可能太快手㩒左去睇精

琴日我又對唔住達叔 佢開場有B 我得CC
BCC 無extra
我自己分身打算 唔出黎打搞大家
好慘

吓?你黎?你咩名?
下次開私竇預你

都無諗住整+4

琴日我又對唔住達叔 佢開場有B 我得CC
BCC 無extra
我自己分身打算 唔出黎打搞大家

我都係咁諗
我抽左5,6次都無, r街場搵水魚算
我開一場有無巴打幫幫手
我開一場有無巴打幫幫手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞