[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

魔王=自殺
不如究邪反抬

唔係咁想投胎,果隻一技加芝全體技得究天,魔王同巴爾巴簡
我等緊個市啲頑固收皮

頑收皮就會到啲暗隊出番黎
不過我覺得都唔會收晒,少啲咁解,始終蜂都好脆,遇魚O係咁先

三究天輕取虎傑蜂

虎傑蜂即係蜂傑蜂集火唔夠殺一隻?

load左一秒虎傑蜂個虎係乜
蜂傑應該夠秒一隻究天喎,然後3打2,啪完有回2應該無問題

蜂同傑攻力傷其實差唔多唔夠殺我一隻究天
如果傑係暗抗絕對無問題
光抗的話要睇crit

真係要試下,無諗過蜂傑唔夠秒一隻

古狼應該夠掛如果三究唔係上晒血晶

頑收皮就會到啲暗隊出番黎
不過我覺得都唔會收晒,少啲咁解,始終蜂都好脆,遇魚O係咁先

三究天輕取虎傑蜂

虎傑蜂即係蜂傑蜂集火唔夠殺一隻?

load左一秒虎傑蜂個虎係乜
蜂傑應該夠秒一隻究天喎,然後3打2,啪完有回2應該無問題

蜂同傑攻力傷其實差唔多唔夠殺我一隻究天
如果傑係暗抗絕對無問題
光抗的話要睇crit

真係要試下,無諗過蜂傑唔夠秒一隻

古狼應該夠掛如果三究唔係上晒血晶

雙血就真係無了
btw, 哪有血

最後都係除左塊速晶
有無V / 頑 / 魚 /究天 巴打可以幫我試下隊?
原來玩完20話再玩就全部怪都進得 但白帝要把奧米加之劍,係邊到拎
原來玩完20話再玩就全部怪都進得 但白帝要把奧米加之劍,係邊到拎

佢有堆偉大挑戰,打晒堆任會進得齊13皇騎同白帝

佢自動當我過哂 即係要白帝就要清返

白帝我最記得係要帶傑斯去打

白帝秒殺全世界, 除左無敵既傑斯

白帝秒殺全世界, 除左無敵既傑斯

其實應該要留定21giggs整無敵giggs可能linkz都要咁打

今個星期pvp啲隊好亂

今個星期pvp啲隊好亂

有冇一街狀態技

今個星期pvp啲隊好亂

有冇一街狀態技

有啦 有兩場都係勉強贏
我用返頑魚頑 有一場比對面LIN由頭封到落尾

今個星期pvp啲隊好亂

有冇一街狀態技

有啦 有兩場都係勉強贏
我用返頑魚頑 有一場比對面LIN由頭封到落尾

不過多左好多蜂配毒/麻就真

呢場贏得好爽

單定全對面有魔王就仆街

呢場贏得好爽

單定全對面有魔王就仆街

All 單 BBC技晶

呢隊都S
打上SSS啦

呢場贏得好爽

單定全對面有魔王就仆街

All 單 BBC技晶

有光系就仆街
有無巴打可以幫手試隊
有無巴打可以幫手試隊

invited
有無巴打可以幫手試隊

invited

唔知點出招
巴打黎多場?invite u
有無巴打可以幫手試隊

invited

唔知點出招

OK
有無巴打可以幫手試隊

invited

唔知點出招

OK

好奇怪, 唔知用大防定大HP好
有無巴打可以幫手試隊

invited

唔知點出招

OK

好奇怪, 唔知用大防定大HP好

UM
咁講
因為我得兩隻攻技 反枱太賭命所以我成日唔敢搏放毒算
但如果對面3攻技 你封一隻可能殺得唔夠快 成日會比人打返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞