[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
要睇stat 先知用唔用到
又係高速薄血就唔駛諗

芳香:2550血,4500攻,4800防,6300魔攻,5300魔防,200速
芳香豹:3000血,6400攻,4800防,4100魔攻,4100魔防,223速

芳香獸技1,技2分別係咩技?

技1滅絕:光全 技2回馬槍:無魔單+減防

真係冇轉

你班友仲話玩stun
得2800血
一定係3000血+223速for sure

痴線,extra原來唔係必出碎

我b精,但到而家都未岀過碎⋯得斷片

再激d既都有
封晶夠唔夠整粒c
封晶夠唔夠整粒c

最多d
比多幾粒人換整粒c都叫有d動力
封晶夠唔夠整粒c

最多d

換完手指同石仲可以換D咩, 毒同封 各1粒D晶
封晶夠唔夠整粒c

最多d

D 晶同 C 晶 分別在於成功解除狀態的機率?
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

都無乜人玩 係要咁推POST架啦
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦

呢邊真係 2 個人

btw 應該係機率, 因為我之前抽左塊解毒C得一次
唔通D 得半次咩
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦

呢邊真係 2 個人

唔通D 得半次咩

唔係機率呀,係差在扣幾多%血上面
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦

呢邊真係 2 個人

唔通D 得半次咩

係呀 E就-25% D應該-20% C就-15%
R出3次extra都係比5舊垃圾,係咪即係叫人打夠保底47後自私玩算
其實你地拎緊咩晶?點解我r咁耐都無出過extra
R出3次extra都係比5舊垃圾,係咪即係叫人打夠保底47後自私玩算

係,R場出5斷,開場出1碎,姐係想打21碎就要自然體開場打

係,R場出5斷,開場出1碎,姐係想打21碎就要自然體開場打

原來開場都會出5斷,咁睇黎又係個啲咩開場多幾倍
pvp個獎係咪岩岩派左
我click完pvp個場無彈出黎 信箱都無得拎
係咩玩法
pvp個獎係咪岩岩派左
我click完pvp個場無彈出黎 信箱都無得拎
係咩玩法

冇咁快派,通常11點半到12點幾呢段時間
extra wave個cg係咪有bug
已經卡死左好多次
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦

呢邊真係 2 個人

唔通D 得半次咩

但A都係減10%
封晶夠唔夠整粒c

最多d

唔係解狀態次數咩?

做咩自己同自己講野

係囉 都係得返十幾個人

死剩種一齊等白帝啦

呢邊真係 2 個人

唔通D 得半次咩

但A都係減10%

A係解兩次 B係解一次 一樣扣10%血
超上級同上級都一樣咁難出碎 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞