[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
依家送個兩隻進化左既模組D反光位咁奇怪
企係度隻手閃閃下

呢兩隻畫得好怪,自家出品無得抄,係差 d

膠龍?Next Order嘅,邊會自家出品

開心過抽到活動B晶

可能一到5點, bamdie 就會令你收返e句

我邀你打

開心過抽到活動B晶

我邀你打

兩粒魔攻a究天啪啪隊

話時話,有無人知e個100人的任務係咩?我一直卡左喺97度?

話時話,有無人知e個100人的任務係咩?我一直卡左喺97度?

一百個朋友

一百個朋友

頂, 我應該加夠左好耐...
list都full過喇wor...

開心過抽到活動B晶

我邀你打

兩粒魔攻a究天啪啪隊

我都係咁諗 啪啪啪啪啪啪

一百個朋友

Accept 左先計? 有時d invites 用左你d位會full左 100 個
你睇睇係咪真係 100 個已 accept 既朋友 ?

一百個朋友

Accept 左先計? 有時d invites 用左你d位會full左 100 個
你睇睇係咪真係 100 個已 accept 既朋友 ?

要同一時間有100 accepted先計,del左就唔計,好似係
無特效寵
extra stage必跌斷 + 芳香碎
抗封晶
光全 + 無單(減防?)
extra 出豹型
契仔係咪無得轉轉轉
運出斷定碎定垃圾
琴日幫隻v升到40運
個降臨係咪是但用一隻光抗暗寵就OK?
一粒c 都係咁出extra stage
運出斷定碎定垃圾
琴日幫隻v升到40運

開場出運斷
我升劍皇,今次又可以啪啪啪 boss加隻究V可以狂斬

兩粒C有咩用
解封精得e,有鬼用?
真場場extra
不過有時出碎有時出5塊斷
達叔 唔該哂你 !!!

sor 搞到你要食一石, 出哂技唔記得左可能有 extra
達叔 唔該哂你 !!!

sor 搞到你要食一石, 出哂技唔記得左可能有 extra

唔緊要,就快棄驚囉怕咩用石
就咁睇芳香兩個型態好似都幾廢
真場場extra
不過有時出碎有時出5塊斷

唔是巴打話會出碎既話見到個交換場得7粒換,以為佢又水鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞