[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有無A晶巴得閒幫手入2場
打多一場我要做野了
今晚12點後有冇A/B晶巴打可以幫手?
BBC都唔出ex多過出
更新完又改機率

你黑仔姐,A,無,無表示仲係100%

有A咪100%
我4場雙B都冇
攻金同血金都得1級
好彩冇拎去過
6級銀盾姐係幾多%?

10%

屌,10%魔防
5級銀攻, 但得5晶位 都係過盾既命……
上面金V

佢啲銀1哂已經係佢既報應

頂, 我d銀上場果d都1晒咁制,得隻魚5atk, 4satk
未過果d得3atk,2spd,3spd

一樣
+4全部1
長期放置4,3,2satk,3hp
又過失一塊5% 痴Q線
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

I, 同1隻寵過失兩塊防1塊速
垃圾Game
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

課長ser 係慘啲 唔過失點引你再抽返
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

我之前魔王由+0-+4上盾,淨係上到一塊魔攻
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

我上到+3得兩塊,依家重生第3次

唔齊盾點上白帝
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

我仲未抽到hp同spd差呢2塊
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

利申: 唔係串咀
我中左幾塊 speed 同 HP, 但我想要攻盾
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

利申: 唔係串咀
我中左幾塊 speed 同 HP, 但我想要攻盾

我咁耐抽極都只有atk 同satk
其他得2hp, 1def 2sdef 2spd,仲要比我放係唔同寵度
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP
上網睇到:
主體副體才能同位同值時 副體才能機率繼承後跑位
即係2隻究極體個牌係同一個位,研承完有機會有2塊牌?
上網睇到:
主體副體才能同位同值時 副體才能機率繼承後跑位
即係2隻究極體個牌係同一個位,研承完有機會有2塊牌?

果個係以前啲版本

利申我試過好多次同一隻不斷食atk satk,無跑位
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

屌佢,真係出盾up
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

本身見到ron過盾已經想講佢呢D UP嘅event通常放係星期一同星期五嘅3點,所以我今日都未生強,因為驚佢過盾up,點知真係
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

本身見到ron過盾已經想講佢呢D UP嘅event通常放係星期一同星期五嘅3點,所以我今日都未生強,因為驚佢過盾up,點知真係

得返一塊sdef盾未過
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

得返一塊sdef盾未過

仆街, 有冇黑成咁
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

得返一塊sdef盾未過

仆街, 有冇黑成咁

我仲有一塊速盾 有冇得抽
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

得返一塊sdef盾未過

仆街, 有冇黑成咁

友抽
又過失一塊5% 痴Q線

5%即係I定II?

垃圾Game

唔齊盾點上白帝

巴打 你而家係咪想殺人
過盾 UP

得返一塊sdef盾未過

仆街, 有冇黑成咁

友抽

200石得1隻3級血,特防銀
有無AB晶巴打得閒幫手打番場
好似撚狗咁,抽蛋出左我等左幾個月嘅攻盾,但佢連住雷V
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞