[I/A]Digimon linkz [18] 糞營運 爆肝的前夕

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
超上級同上級都一樣咁難出碎 ...

亂入左十幾場 得兩碎

亂入左十幾場 得兩碎

以為bamdie今次咁有良心賣大包,,,
點知都係糞性不改...
d斷片換得果7塊碎,其餘全部垃圾...
出碎有超低, 隻野又雞雞地...

亂入左十幾場 得兩碎

點知都係糞性不改...

算係咁 高血高速高攻自然技 機率STUN

亂入左十幾場 得兩碎

點知都係糞性不改...

今次斷太多 而家已經唔知換乜好

亂入左十幾場 得兩碎

點知都係糞性不改...

換完之後依家差11粒先+4, 打夠收工算數

btw 1粒A晶已經做到接近必出extra stage

亂入左十幾場 得兩碎

點知都係糞性不改...

換完之後依家差11粒先+4, 打夠收工算數

btw 1粒A晶已經做到接近必出extra stage

頭先ccb都冇
佢今次唔出PT 晶
剩係得一塊EXTRA晶 咁D人就會課少左金
然後限每人換7塊 變左食石回體 課返金
佢D手法真係
佢今次唔出PT 晶
佢D手法真係

騙徒手法
佢今次唔出PT 晶
佢D手法真係

騙徒手法

上級係乜撚都唔跌打左10場左右未見過extra
超上就一入去見到成堆+0+1開場
睇自己有咩晶係咪有bug 點解會自己轉咗 仲有換60塊e晶盞塞爆自己d位 好on9
芳香光全體 100%命中,刷素一流

超上wave2出斷

上級wave3出斷仲要入extra

果然已經變返做單機game
半引退表示3勝2敗
好q多光屬
新手一問
點解auto d完全體唔識出大技
新手一問

唔會出3ap技
新手一問

唔會出3ap技

好似話下次更新後會識出
想問係咪證實咗技能晶片個威力加成係每 1 hit?
其實用吸血定劍皇好?
btw, 得extra c
其實用吸血定劍皇好?

大波最好自己回自己,等其他人自己食石
利申 用緊v
其實用吸血定劍皇好?

大波最好自己回自己,等其他人自己食石
利申 用緊v

唔想晒大波碎
btw, 隻獸型都有stun,仲會唔會有人用人型
一陣又要打pvp, 各位大大可否唔好打

彈game都要cap
物魔攻雙金
仲要唔夠碎刷光抗

彈game都要cap
物魔攻雙金
仲要唔夠碎刷光抗

比佢刷到仲得了
終於可以講句:

3勝2敗保住ASS

Btw, ass啲人真係打得好爽快, 知道無乜機會贏就直接投降,唔會磨到2046
終於可以講句:

3勝2敗保住ASS

Btw, ass啲人真係打得好爽快, 知道無乜機會贏就直接投降,唔會磨到2046

係咪真係好多光我隊究天a海應該會仆街鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞