召集高登所有單車jj

998 回覆
29 Like 2 Dislike
入門新手留名
想問巴打用開咩二手單車網?
同埋我諗住買架車遲D旅行踩長途, SCR1/SCR2夠唔夠用?
169高既話係唔係S SIZE?
入門新手留名
同埋我諗住買架車遲D旅行踩長途, SCR1/SCR2夠唔夠用?

唔同牌子唔同size
入門新手留名

唔同牌子唔同size

如果係GIANT 應該S就得?
咁多位巴打
我係買黎踩公路,見到你地話
「3000-6000:基本上係呢到得到既標準答案係叫你收架Giant SCR1/SCR2,因為抵玩
7000-14000:咁上下基本上Meria既Reacto同Scultura配普通D既件都埋到單架喇 」

我筆直6000可以鬆啲,有冇其他既建議 ?

另外想問吓如果想外國買運黎香港會係貴好多定係差唔多?
新手想入坑
見group有部merida scultura evo 905 賣$5500 抵唔抵
另外想問我167 cm高 merida s size 得唔得?

佢有無講咩件?

得 merida亞洲人size

165-175都踩到S

我170 踩xs
Merida scultura 5000
入門新手留名

唔同牌子唔同size

亞洲牌子可以xs 可以s

歐美就xs
咁多位巴打
「3000-6000:基本上係呢到得到既標準答案係叫你收架Giant SCR1/SCR2,因為抵玩
7000-14000:咁上下基本上Meria既Reacto同Scultura配普通D既件都埋到單架喇 」

二手group有時會有啲筍野

睇下佢包唔包運費
包嘅多數平過
聽巴打話台灣買車運過黎平香港一截
有無巴打岩?
全新
$1200
有無巴打岩?
全新
$1200

橢圓餅係咪真係好踩啲?
咁多位巴打

二手group有時會有啲筍野

睇下佢包唔包運費
包嘅多數平過
聽巴打話台灣買車運過黎平香港一截

Giant 就係 買完跟飛機返香港
其他唔清楚
不過有啲牌子 香港代理就係廢嘅
新手想入坑
見group有部merida scultura evo 905 賣$5500 抵唔抵
另外想問我167 cm高 merida s size 得唔得?

佢有無講咩件?

得 merida亞洲人size

165-175都踩到S

Ultegra 10速槍手,波腳,波撥
FSA Energy 50/34 中空餅
FSA Energy 前後C夾
FSA 碳包鋁座通
3T RPX-PRO 鵝頸
Soul 啤呤輪組(順響)
11-25飛輪
橢圓餅係咪真係好踩啲?

買左 遲啲裝左話你知
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5017393
新手未買過單車唔知碇
巴打們點睇呢個
合唔合理
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5017393
新手未買過單車唔知碇
巴打們點睇呢個
合唔合理

有部caad 9賣四千三
啱就抵過scr
新手未買過單車唔知碇
巴打們點睇呢個
合唔合理

有部caad 9賣四千三[img]https://na.cx/i/1Zq8Y99.jpg[img]
啱就抵過scr

CAAD9 好過scr ?
求detail
我個人認為咋
Caad 9 美國手造 105件 已經吸引過scr
我個人認為咋

i see.
btw.巴打我facebook搵唔到條友,可唔可以比條link我
請問有冇人知邊度買/訂Brompton最抵?
我個人認為咋

i see.
btw.巴打我facebook搵唔到條友,可唔可以比條link我

https://www.facebook.com/patrick.cheungcw?fref=nf&post_id=1405140652864767
PS我唔識佢
新手買架merida reacto 400抵唔抵玩?

Suggest買二手鋁架好過一手
踩熟左再課部reacto 5000/7000

Suggest買二手鋁架好過一手
踩熟左再課部reacto 5000/7000

有咩好推介?
我見到FB有架SCR 0 $3300, 好似OK.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞