召集高登所有單車jj

998 回覆
29 Like 2 Dislike
Rapha 長定短單車褲好著?
呢排凍凍地想買長
有無邊隻巴打們著過抵玩介紹黎
見呢排好似有平 同得條垃圾淘寶褲想買

其他牌子都得

響屋企瘋狂練熟先落街
利申0p左4次

0p過兩次,一次唔記得甩,一次甩左腳但重心去右邊
走廊上完一次,大概知點上就踩街,玩命

我個陣扶住條欄杆甩幾次上完幾次
就走左轉吐公
結果係p花曬個新踏 不過平野唔心痛

第一次pk已經用部canyon p
好彩兩次都係靜止下p,冇花過,個人少少爆江。
寧願自殘都唔要車死

單車鋪
邊間都好 唔好去怪獸

自己砌

都唔好去飛球
交車檢查佢未擺好就求其上實螺絲 貨架支撐就磨軚上唔到泥擋 拉線又求其

去單車鋪整貴唔貴嫁
睇咗成日, 終於喺CRC 揀哂頭盔手套單車衫褲, 想上淘寶買多件箱學衫玩下
btw 碼錶 byrton / garmni / gemini (?) / cat eye 功能同價錢上有咩分別?
係可以擴充? 即係加心跳帶 / 踏頻 / 地圖果啲?
(其實我唔知碼錶有咩用, 而家就咁用strava 紀錄only )
睇咗成日, 終於喺CRC 揀哂頭盔手套單車衫褲, 想上淘寶買多件箱學衫玩下
btw 碼錶 byrton / garmni / gemini (?) / cat eye 功能同價錢上有咩分別?
(其實我唔知碼錶有咩用, 而家就咁用strava 紀錄only )

cateye果d算數啦 直上家明530是基本吧
無錢既byrton都得 買個二合一腳頻速度既同埋心跳都得
碼錶主要睇行緊幾快 例如果晚我想練速耐力既 咁咪睇心跳同埋速度囉 果日想練耐力既 咪keep一個均速囉 唔會時快時慢 同埋有時帶風又及及咁 落斜又及及 因為有時好似上over 60 咁安全起健就落下速咁
好似係

家明530係咩嚟?
Rapha 長定短單車褲好著?
呢排凍凍地想買長
有無邊隻巴打們著過抵玩介紹黎
見呢排好似有平 同得條垃圾淘寶褲想買

Rapha Pro team bib shorts
試完有 d 想掉鳩曬其他褲

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

未來人

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

exact7ly
如果想平Garmin 500啦
其他牌子唔洗諗

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

未來人

自膠 garmin就對了

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

未來人

新手唔識嘛
定係bryton 530?

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

exact7ly

Garmni 530

家明530係咩嚟?

Garmni 530?

exact7ly

我想講520先岩

Garmni 530?

exact7ly

Garmni 530

唔好笑我啦

Garmni 530?

exact7ly

我想講520先岩

Thanks 巴打
睇緊520 同樓上巴打講嘅500有咩唔同
冇錢買家明
用緊最普通既碼表
冇錢買家明
用緊最普通既碼表

其實有心率 腳頻 速度都好夠
其他都係accessory
冇錢買家明
用緊最普通既碼表

原來家明香港呢幾日做緊清倉特價 聽日上去睇下先
冇錢買家明
用緊最普通既碼表

一黎就買家明好撚有錢
冇錢買家明
用緊最普通既碼表

窮撚用唔起家明

用緊bryton310
有齊最基本嘅野
速度腳頻心跳strava 夠用

不過有筆直就當然最好上家明啦

一黎就買家明好撚有錢

睇下姐
我等緊份雙糧成數咋
冇錢買家明
用緊最普通既碼表

窮撚用唔起家明

用緊bryton310
有齊最基本嘅野
速度腳頻心跳strava 夠用

不過有筆直就當然最好上家明啦

bryton310已足夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞