召集高登所有單車jj

998 回覆
29 Like 2 Dislike
打手注意
巴打想訂F10可以搵我
連登價+行貨,有香港保
打手注意
巴打想訂F10可以搵我
連登價+行貨,有香港保

幾錢
打手注意
巴打想訂F10可以搵我
連登價+行貨,有香港保

召喚各界米王
打手注意
巴打想訂F10可以搵我
連登價+行貨,有香港保

幾錢

Sor, 唔記得左無PM
http://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand
8500入左架2015 Merida ride 7000算唔算貴
黎緊想換腳踏,有冇邊種性價比高?

105 look

要普通腳踏,唔上lock住
RB初上lock係咪應有試下MTB lock
係咪易d上落lock?習慣左先轉?
8500入左架2015 Merida ride 7000算唔算貴

6800件?

如果係嘅都幾抵嘅
黎緊想換腳踏,有冇邊種性價比高?

105 look

要普通腳踏,唔上lock住

普通踏無隻好踩

X踏聽人講唔錯
不過我踩過覺得得個樣
幾勁辛苦終於儲夠錢
訂左部Specialized allez sprint
快啲過完年到貨就有得踩
辛苦終於儲夠錢
訂左部Specialized allez sprint
快啲過完年到貨就有得踩

仆街都有分左右

仆右淆波腳勾你就明我地講乜😂

Canyon jj表示仆右會好撚擔心個波勾

睇動畫全部都係仆右邊

仆右淆波腳勾你就明我地講乜😂

Canyon jj表示仆右會好撚擔心個波勾

睇動畫全部都係仆右邊

有錢既拎LW+F10當mtb咁落樓梯都得
窮撚冇錢換件只好乖乖仆左邊+用身體包住部碳
trinx tempo 1.0 700c 好唔好
ps:新手

No.
耐心搵搵二手group, or出post收車
有時好彩二三千蚊有入門級二手車
2x8 , 2x9 , 2x10速都有機會收到
當然2x10 係講緊最盡4600 tiagra件

No.

不過買二手真係要驗好啲
中過伏

No.

不過買二手真係要驗好啲
中過伏

唔想買二手
有咩好推薦
budgut:$2000

咁你都係買Trinx啦
新手想入坑
見group有部merida scultura evo 905 賣$5500 抵唔抵
另外想問我167 cm高 merida s size 得唔得?
新手想入坑
見group有部merida scultura evo 905 賣$5500 抵唔抵
另外想問我167 cm高 merida s size 得唔得?

我173 s
新手想入坑

佢有無講咩件?

得 merida亞洲人size

165-175都踩到S
單車新手

之前買左架CR 16
但個指撥好實 好難轉波
一定要停車先轉到波
點較?
單車新手

之前買左架CR 16
但個指撥好實 好難轉波
一定要停車先轉到波
點較?

條野太緊,螺絲放少少,粒的扭少少
利申 新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞