召集高登所有單車jj

998 回覆
29 Like 2 Dislike
見到有個成2米既高佬踩住架個drop超大既紅白色cannondale係咪可以理解成見到細粒膠巴打?
見到有個成2米既高佬踩住架個drop超大既紅白色cannondale係咪可以理解成見到細粒膠巴打?

應該踩得好快
https://www.canyon.com/en/road/ultimate/2017/ultimate-al-slx-9-0.html?search=1

想問下踩canyon既巴打
佢S size, saddle height : 700-800
700係咪absolute最細 定係個seatpost可以再插入d就可以set 低啲?

同埋我173cm 跨高80 應該揀S定XS match啲?
我用佢PPS 入173就recommend S, 但入172就跳去XS

Suggest Xs
我跨高9*
買S

應該踩得好快

一啲都唔細粒嘅細粒膠
https://www.canyon.com/en/road/ultimate/2017/ultimate-al-slx-9-0.html?search=1

佢S size, saddle height : 700-800
700係咪absolute最細 定係個seatpost可以再插入d就可以set 低啲?

我用佢PPS 入173就recommend S, 但入172就跳去XS

Suggest Xs
我跨高9*
買S

172cm size xs
買車前做左 fitting

Suggest Xs
我跨高9*
買S

Thx 兩住巴打
咁有冇需要換長啲既Stem?
定跟XS既90都夠?

Suggest Xs
我跨高9*
買S

Thx 兩住巴打
定跟XS既90都夠?

睇你柔軟度啦呢層

Thx 兩住巴打
定跟XS既90都夠?

睇你柔軟度啦呢層

長啲穩定啲

用緊100mm

有無巴打岩?全新的

有無巴打岩?全新的

有無桃紅色?how much?

有無巴打岩?全新的

有,折實1200張
俾fd 毒緊去買單車,話年尾去台灣上武嶺跨年
想問下Giant OCR 2600好唔好?筆直$3000,未到發燒程度唔想買咁貴
九龍(油尖旺)有無單車鋪推介?

利申:170絲,是咪買xs 就啱
留名
留名

有無巴打岩?全新的

有,折實1200張

碳軌?
想問下Giant OCR 2600好唔好?筆直$3000,未到發燒程度唔想買咁貴

標準答案 Giant scr2 (好似係)

$5380?out of budget

有,折實1200張

碳軌?

係呀,其他色都有
有意wtsapp 5747 2367
巴打價

Cateye pardone 無線碼表
$280

2手

ocr係中國款?

2手

ocr係中國款?

ocr仲有出?

btw絲打xs同s都岩你 giant啲架偏細

同埋scr/ocr上武嶺係超高難度....
無知一問
最近諗緊上大車
見到架都唔錯 但係最大問題得10速
如果想轉11轉嗰時會唔會話有影響
會唔會因為後尾唔夠闊上唔到做11sp
無知一問
最近諗緊上大車

唔會 不過要換好多野
無知一問
最近諗緊上大車

唔會 不過要換好多野

要換嘅時候我諗都會成個group set連轆換
最緊要換到 thanks巴打
無知一問
最近諗緊上大車

唔會 不過要換好多野

其實10速同11速分別唔大 係二手個價低啲姐
無知一問
最近諗緊上大車

唔會 不過要換好多野

其實10速同11速分別唔大 係二手個價低啲姐

Specialized venge elite 105 2014年款
等過埋年睇下儲到幾多錢
再同單車舖殺下價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞