召集高登所有單車jj

998 回覆
29 Like 2 Dislike
有無巴打踩開RB會買多部MTB玩
ultegra同force 22,有咩大分別?比較之下邊個好?
ultegra同force 22,有咩大分別?比較之下邊個好?

轉波推槍手個方式唔同

shimano ultegra係煞車棍同波棍推入
sram force得轉波棍推入同推入推入

shimano件重啲但耐用 可靠

sram件輕
但枝波棍聽人講好易斷

利申用緊ultegra

唔洗feel到 係真係好深
洗唔洗順手買埋功率計?

利申窮撚碼錶用緊bryton 平過garmin

巴打愈講愈多嘢(遲啲)要買
我淨係買個碼錶夠了 有無GPS 個價差幾遠同有咩牌子?

Btw 問咗美記 scultura 5000個賣家,佢無單是咪無保的?但朋友話美記行貨碳架係終身保?同埋佢話改咗105件,本身跟車果套ultegra 唔係好啲㗎咩?

ultegra高一級 佢改低一級所以先咁平

碳架保養唔清楚
我估都係跟車底code同第一手車主嘅資料

不過如果要保養就一定要寄返台灣
所以保養可有可無

105 5抓大餅10速 最後果代係2011年?
佢唔是換新105?

佢唔是換新105?

10速係5700 無記錯係2011年出

新105叫5800 11飛 唔記得上年定前年出

轉波推槍手個方式唔同

sram件輕
但枝波棍聽人講好易斷

利申用緊ultegra

好易斷?
RB 新手
Fsa slk light大盤同ult,force22,邊隻好D?

轉波推槍手個方式唔同

sram件輕
但枝波棍聽人講好易斷

利申用緊ultegra

好易斷?

未用過 聽人講sram炒車好容易就瀨野

所以我呢啲雞腳都係洗馬路...

佢唔是換新105?

所以車架係2015,但break 係2011?

佢唔是換新105?

件呢啲野唔洗睇生產日期
睇佢用左幾耐就得架喇
Fsa slk light大盤同ult,force22,邊隻好D?

rotor q ring

我個人覺得fsa啲餅都唔多掂

force隻餅幾靚

ultegra踩落去感覺上都幾硬淨

force隻餅幾靚

🤔咁ultegra多正皮啲

force隻餅幾靚

總之唔好用fsa

force隻餅幾靚

總之唔好用fsa

巴打幾時換走隻西餅佢

總之唔好用fsa

巴打幾時換走隻西餅佢

換架順便換
個架一至三個月後到
用zed2隻一體燒鵝脾

件呢啲野唔洗睇生產日期
睇佢用左幾耐就得架喇

無理由15年仲有11年件買掛
Btw 星期六約咗fd 去睇美記車
我唔心急最緊要性能好

件呢啲野唔洗睇生產日期
睇佢用左幾耐就得架喇

無理由15年仲有11年新件買掛
我唔心急最緊要性能好

其實我幾鐘意部初號機配色,不過睇多幾架無壞掛

件呢啲野唔洗睇生產日期
睇佢用左幾耐就得架喇

無理由15年仲有11年件買掛
我唔心急最緊要性能好

11年唔係佢製造日期 只係個型號係11年出現
唔洗理 知佢咩型號就得

force隻餅幾靚

總之唔好用fsa

kforce

ridley noah rs留名

同你一樣車款 同R0 同白色頭盔

巴打我同你真係有緣

唔講以為見到自己部車
拉花有少少唔同但都係紅黑
想問下碳架配105 做第一部車有咩邊架車型抵屌

利申:新手,咩都唔識
想問下碳架配105 做第一部車有咩邊架車型抵屌

利申:新手,咩都唔識

java fucco

淘寶架

同你一樣車款 同R0 同白色頭盔

巴打我同你真係有緣

唔講以為見到自己部車
拉花有少少唔同但都係紅黑

本來想買碳刀 但out budget加上冇咁好腳力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞