HKCC 2018-19 討論區 [27] FM BB反送中

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
驚F
求business econ note
如果發現商科真係唔岩讀我會轉科架啦
轉科係咪要俾錢架?
你應該係year2嘅師兄師姐
多謝你呀
一齊加油
有冇WK Version
龍門冰室都係富臨集團旗下
有人講過紅磡嗰間唔係
得屯門同唔知奧海城先係
要fc
Acct Year2?
想問一下邊啲係好/比分鬆手既lecturer
LCH1019 Japanese I
Sandy HUI vs Raizen LAM vs Ruby MA
SEHH2239 DATA STRUCTURES
Pat CHAN vs Simon WONG
SEHH2241 DISCRETE STRUCTURES
Kwong-cheong WONG vs Joe LIN
SEHH2242 OBJECT ORIENTED PROGRAMMING
Pin NG vs Simon WONG
感激不盡

Summer sem gpa朝早先出嘅?
仲以為夜晚12點就有得睇
係cc改左制 定summer sem畢嬲都係咁
612嗰晚應該俾人屌到仆街
所以臨時轉
有無讀過中cul嘅手足知道 Dr Benny WONG
同 Mr Lik-hang TANG
邊個好/會唔會有伏
Benny 個個都爭住reg
上堂輕鬆有趣
我個陣就唔洗比呀
如果知道係轉咗佢會係11月中到打電話比你架
佢好似仲會問你轉定唔轉
我個陣真係好唔鍾意就即刻say yes
sem1個D科好重要架
讀好佢到時tran credit會好好多
因為佢有D科你唔夠grade唔比你tran
咁就要讀過
你有冇整咗cpce password manager
timetable 出左了,
禁enrolment statement 睇到

大專中文
Yujia Sun 好唔好
清效率高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞