HKCC 2018-19 討論區 [27] FM BB反送中

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有 睇email
多數9月頭
Sem 1 啲野難唔難 好擔心 想爆GPA 又驚識唔到好Groupmates
有 巴打你想選咩隊呀
Locker 駛唔駛快啲申請先?
求tentative course timetable
it9 here
愈早申請,office幫你編嘅locker嘅樓層會愈低,方便你上落堂果陣拎書放書
我上年reg day果陣條友係咁講
愈早申請,office幫你編嘅locker嘅樓層會愈低,方便你上落堂果陣拎書放書
我上年reg day果陣條友係咁講
師兄知唔知今年幾時開始申請
當年 day 1 交申請 然後編咗 UG 嘅 locker 畀我
其實你而家都可以番去交表
我上年都係未開學就交
好 thank you
有冇ching教下 myhkcc 個password係邊度睇
hi itdog
Sem1我會話 唔難唔深 但唔好太好grad
有讀過m2就讀cal&linear ,讀過m2基本上可以走哂lecture 淨上tutorial已經好夠
冇就found math 操熟佢
Cct 就sit 貝貝堂
Applied com 尻背 上堂完全冇撚用 淨返tutorial d test
中文要識殘體字同分noun verb... 求其有B就算尻數
英文就有B就算尻數 考ielts 仲實際

只可以講calculus 要用心讀 唔係會後悔
M2得3 希望應付到 btw Thx Ching
有冇design fm 呀 咁耐都唔見有
咁你應該會同一班有讀m2既人一齊讀
份卷應該會難D 但都係要睇下邊個教
有冇手足講下spa點
難唔難讀 gpa高唔高
我數學都係2 點解冇嘅🤔
今年新生
有冇OCAMP可以join
唔知去邊度搵
呢度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞