HKCC 2018-19 討論區 [27] FM BB反送中

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
就係hea先多人揀 不過易唔易攞A就唔知
幾好自由度大 sem尾會比tips
想知ADVERTISING AND PROMOTION
BUSINESS ECONOMICS
PRINCIPLES OF FINANCIAL PLANNING
有無邊個lecturer比較好
有冇巴絲讀過social development in Chinese
有冇lecturer推薦同係讀啲咩
有冇巴絲讀過social development in China
bianca B+ exam 9背 寫晒啲pt上去就得
1949後中國,讀下經濟改革,大躍進,農民工個啲,
之後又會讀下中國嘅政策
如果你DSE修history 同埋係讀social science 應該可以輕鬆d
至於兩個lecturer都好 怕悶嘅就sylvia
A唔難拎
你要勤力啲問佢就得
有冇人知positive psychology個老師點
HO冇chris Wong應唔應該drop咗佢算
兩個老師都勁好人,其中強烈推薦sylvia,勁好人而且上堂冇咁悶。讀嘅野就係簡略咁學中國二十世紀在社會經濟政治文化外交等等上嘅轉變。好簡單。
有science 同學仔黎
有冇巴絲讀過social development in China
1949後中國,讀下經濟改革,大躍進,農民工個啲,
之後又會讀下中國嘅政策
如果你DSE修history 同埋係讀social science 應該可以輕鬆d
至於兩個lecturer都好 怕悶嘅就sylvia
我science 同學仔黎會唔會難跟
Event sales and marketing難唔難讀 有冇巴絲知
LCH1106 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS (PUTONGHUA VERSION)

想問下有冇邊個老師好 我見有幾十班
定係個個差唔多
唔會呀,都係歷史野嚟,啲ppt都唔係太多字,上堂又有片睇
除左蔡維玉仲有邊個

LCH1106仲有两班TBC 有冇可能真係留金騰
BE得一個人教?ada chan?
PFP有邊個揀
Yuxiang Li
好似無WO Raymond CHOW點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞