[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實當年t32同費sir點解會搞成咁,係佢自己要走定點
廢老要求一續就續多2年,到底木仔會唔會放行?

諗都唔洗諗
即續

續兩年要諗諗喎ching 佢都35啦 續多兩年得唔得架
同埋過30歲一年一年續唔是曼既規則黎架咩

唔同啦
朗尼做唔到精神領袖

記得前幾個月
有一場波下半場出左個青年軍黑人
唔記得係邊個
個青年軍話佢出場前 ibra 同佢講
"keep it simple"
淨係提場 已經值得續

上場邊個球員係場邊提場捧杯先

駁唔到 踏下草 行一行出黎即刻入波
朗隊真係精神領袖黎

諗都唔洗諗
即續

唔同啦
朗尼做唔到精神領袖

記得前幾個月
唔記得係邊個
淨係提場 已經值得續

朗隊真係精神領袖黎

福仔冇運行
聽晚黃金時段開波

邊度係, 出街都未返屋企
而且早場多數西波

深夜先踢西波喎ching

記得當年佢踢得好好,球迷都叫買佢
佢就講野聲大大,態度差,
所以費sir冇買佢

所以費sir冇買佢

同埋都幾貴 但佢真係好好用囉

所以費sir冇買佢

請提出
講野聲大大,態度差的例子

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死
踢無幾場又話思鄉症要返去, 屌你留返係亞軍庭國內踢啦

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

宜家為錢又去支那 條友借口多多
叫tevez番黎果班食撚屎
留係大陸吸毒喇仆街仔

Agger

Yes同條仆街一齊食撚屎,on撚9

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

佢踢曼個時好專業wo 又夠博命
http://youtu.be/I1EUFT-NBH4
笑撚到我仆街

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

1. 佢個經理人公司獅子開大口,加埋之前一年租借費好似要幾千萬鎊,當時係天價黎
2. 費sir問過佢,條撚屌話好撚掛住亞軍廷,打算喺歐洲踢多兩三年就返歸踢到退役,費sir覺得天價買佢用得兩三年唔撚抵所以最後冇買到

最初都會覺得佢好唔抵,打法勤力又夾,但費sir寧願高價買hea碧都唔買斷佢。但知道原因同加埋條撚屌舉牌之後,鬼唔望佢一世打唔起,喺支那吸毒吸到收皮!

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

夠佢舉牌專業?

諗都唔洗諗
即續

唔同啦
朗尼做唔到精神領袖

記得前幾個月
唔記得係邊個
淨係提場 已經值得續

朗隊真係精神領袖黎

同牙朗係提子有得fight

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

夠佢舉牌專業?

我一世記得佢句RIP FERGIE
準備做4弟啦各位

想睇條撚屌唔駛叫佢黎嘅,呢度咪有得睇囉,開唔開心呀?

想睇條撚屌呢度有得睇喇,條撚屌留喺支那啦屌

睇到張圖好想笑出黎
唔覺會有c朗
硬係覺得佢會將著返曼波衫既機會留返俾自己紀念賽
唔覺會有c朗

有既話賣波衫都賺到笑
唔覺會有c朗

有既話賣波衫都賺到笑

喧賓奪主囉
同加利仔個次請左碧咸一樣

所以費sir冇買佢

請提出
講野聲大大,態度差的例子

9up 啦

可以肯定既係
佢一開始好想留係度 公開講過

但唔肯定既係 費sir既態度

有說法係 因為太貴 (連借用費14m 加埋buyout fee total over40m)
費sir由始至終無諗過買

另一說法係 費sir 拖到最後一刻
留唔到C朗 有出過價
但果時Tevez 已經同鏝傾緊 reject jor

姐係話
Tevez 一開始好想留 但費sir 對留佢態度一直唔堅決 Tevez就嬲 因愛成恨

= 有條女 你開哂聲追左好耐 佢唔so你
到你有第個啦 佢就話想要你

所以費sir冇買佢

麻煩友黎再好用都死

1. 佢個經理人公司獅子開大口,加埋之前一年租借費好似要幾千萬鎊,當時係天價黎
2. 費sir問過佢,條撚屌話好撚掛住亞軍廷,打算喺歐洲踢多兩三年就返歸踢到退役,費sir覺得天價買佢用得兩三年唔撚抵所以最後冇買到

最初都會覺得佢好唔抵,打法勤力又夾,但費sir寧願高價買hea碧都唔買斷佢。但知道原因同加埋條撚屌舉牌之後,鬼唔望佢一世打唔起,喺支那吸毒吸到收皮!

而家係支那踢無幾場咪又係話要返鄉下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞