[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實球12碼都唔係咁差
睇replay係左下角

你話球玉咁勁射就話姐 地波仲要冇力都唔差?

射12碼最好一定係朗隊

mata我最放心

但V92 走左之後 就無得射
上季首席12碼劊子手

其實真係唔洗
成隊爽啲 冇伊巴普巴馬仔 打多啲彈彈波 都猜得散啦

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就

上半場d機會靠馬仔自己突破咋
Mata無mk 無hehe基本無人同佢彈

普巴除左長傳 組織好屎,都係靠卡膠

上半場馬仔爽架
下半場咪妹

下半場人地打少個
肯定收後無位爆
仲打單前鋒

咁就咪妹 猜爽啲啦

曼聯根本上無能力猜散d人,人地死守既話
根本上最簡單就係放人入禁區 然後玩2邊傳中
點知出爆打中場
前面繼續1條友 人地3個mark你一個

Mata已經好努力咁過人 無奈班人點救都救唔到

MATA唔係單打獨鬥型,無人夾根本無咩作用
MK先係可以一個挑全家既救世主
今季真係認命算啦
把握力差到咁, 邊配入前4
根本妹巴唔係冇技術 係個心態

呢樣野真係認同,佢仲要後生大把上昇空間

唔敢屌佢住

佢宜加絕對唔會做到關鍵先生,但其實佢制造左好多機會比雞巴浪費左

其實真係好想睇馬仔打幾場正前試試

馬仔心態咪又係麻麻

都係。

馬仔真係睇得出波衫事件應該對佢心態影響好大,今年重心又唔在放係佢度。

但從舊年一個救全家既表現佢絕對有料打起成隊波。

唔明點解魔佬只得伊巴哩招
今季真係認命算啦

霸氣杯
其實球12碼都唔係咁差
睇replay係左下角

射12碼最好一定係朗隊

mata我最放心

上季首席12碼劊子手

Mata咪射失過之後俾v92擇名要排最尾囉
失分後既曼區真係咩痴線言論都有

好似未有換安76
呀妹係最尾柒姐其實, 前面禁區頂都博過幾次, 分邊都ok

不過論今季真係唔值一億, 前面巴打講得岩, 一億係買即食, 唔係等佢未來
如果敢帥同daddy一齊教會點
會唔會負負得正 長長贏
E巴條垃圾
把握力好D而家起碼入左40球

伊巴都算,咁既年紀,冇點輪換抖過,0轉會費
咁既表現都算收貨,關鍵時刻先黎鳩真係冇計

但普巴真係越睇越撚嬲
係得獌先會天價買件垃圾返黎,仲要吹撚到新球王咁款
係勁既都唔撚輪到獌買到啦,依家真係貪你成績好過黎搏殺咩
仲要水魚到咁貴接貨真係好撚野

大細超就認la
普巴遠射 分波 長傳keep住有
尾段就基本成隊鳩
今場九成失分責任的伊巴話算數
走去屌第二個
普巴轉會費佢係咪有份收呀

我係擺明唔撚順超普巴架啦屌
我夠知今場伊巴射得入12碼一早贏撚左啦

但普巴今季講真有邊場真係踢得出佢既身價先
成撚日都鳩下鳩下咁,最多叫做正常發揮,但真係唔係咁貴買返黎expect既表現
想幫都幫唔落啦屌
伊巴都叫有幾場救世波睇下
如果敢帥同daddy一齊教會點
會唔會負負得正 場場贏

不過論今季真係唔值一億, 前面巴打講得岩, 一億係買即食, 唔係等佢未來

㭍到好肉酸呀 屌 唔敢再睇
其實球12碼都唔係咁差
睇replay係左下角

射12碼最好一定係朗隊

mata我最放心

上季首席12碼劊子手

Mata咪射失過之後俾v92擇名要排最尾囉

有邊個無射失過12m丫
雲佬有年100%入, 第二年幾球唔入
今季真係認命算啦

霸氣杯

踢成咁點贏霸氣盃
成季得華西同hehe 係屌唔落 踢波有heart又踢得好 其他人踢一兩場好就比啲西波你睇 屌你啲單刀成日都射失好撚炆 成日一開波就漫不經心咁浪費機會完場就話人地龍上身 屌你老母

其實真係唔洗
成隊爽啲 冇伊巴普巴馬仔 打多啲彈彈波 都猜得散啦

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就

上半場d機會靠馬仔自己突破咋
Mata無mk 無hehe基本無人同佢彈

普巴除左長傳 組織好屎,都係靠卡膠

上半場馬仔爽架
下半場咪妹

下半場人地打少個
肯定收後無位爆
仲打單前鋒

咁就咪妹 猜爽啲啦

曼聯根本上無能力猜散d人,人地死守既話
根本上最簡單就係放人入禁區 然後玩2邊傳中
點知出爆打中場
前面繼續1條友 人地3個mark你一個

Mata已經好努力咁過人 無奈班人點救都救唔到

MATA唔係單打獨鬥型,無人夾根本無咩作用
MK先係可以一個挑全家既救世主

去到90分鐘d高佬先識入禁區 由2邊斬
70分鐘已經要咁踢啦
其實球12碼都唔係咁差
睇replay係左下角

人地射果球就唔差啦

咁樣比

人地個球好勁下, 有力有角度

加埋我獌青訓產品射

佢場場踢返出季初對聖人個表現都夠

硬係隔一排又整幾場西波出黎
人地疤既尼馬都成日扭,博到foul
我地19000既妹妹扭到成日比人偷波

都搏到好多球下啦,算係咁
成季得華西同hehe 係屌唔落 踢波有heart又踢得好 其他人踢一兩場好就比啲西波你睇 屌你啲單刀成日都射失好撚炆 成日一開波就漫不經心咁浪費機會完場就話人地龍上身 屌你老母

漫不經心呢樣真
今季真係認命算啦

霸氣杯

踢成咁點贏霸氣盃

下年繼續爭霸啦

其實都唔算龍上身
集中既話好多都應該救到

漫不經心呢樣真

廢老一開場已經無力
咁都唔抖佢
猁榮基:好啦!完場啦!!!

今季真係認命算啦

霸氣杯

踢成咁點贏霸氣盃

下年繼續爭霸啦

下年真係唔好諗住有歐聯踢啦,算7數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞