[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
人地疤既尼馬都成日扭,博到foul
我地19000既妹妹扭到成日比人偷波

您真係有睇呢場波?

人地拉邊扭 普巴係中間 點過呀

我地就係差左個 可以打右邊扭到波既球員

其實真係唔洗
成隊爽啲 冇伊巴普巴馬仔 打多啲彈彈波 都猜得散啦

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就

冇人拉邊 啲波又慢 焗又焗得慢
馬仔臨尾自己後場帶波 爭D派膠

E巴條垃圾
把握力好D而家起碼入左40球

伊巴都算,咁既年紀,冇點輪換抖過,0轉會費
咁既表現都算收貨,關鍵時刻先黎鳩真係冇計

但普巴真係越睇越撚嬲
係得獌先會天價買件垃圾返黎,仲要吹撚到新球王咁款
係勁既都唔撚輪到獌買到啦,依家真係貪你成績好過黎搏殺咩
仲要水魚到咁貴接貨真係好撚野
季尾4場大戰打前4 真係唔敢想像

仲要3場作客
隨時變七弟 Everton上緊黎

歐霸係唯一希望
Ibra 由今日起儲氣踢盃賽
我ok

咁既把握力仲J歐霸

你對中下遊都贏唔到 真係唔好再講歐霸
比人見到面都黃

打盃賽又唔同既
歐霸仲有少少機會

聯賽前四其實由和Stoke果場已經

您真係有睇呢場波?

其實真係唔洗

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就

上半場d機會靠馬仔自己突破咋
Mata無mk 無hehe基本無人同佢彈

普巴除左長傳 組織好屎,都係靠卡膠
西波
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

場場造到十幾二十球射門但d把握力永遠都柒下柒下

總之睇到好炆

咁樣炆啲定v92鳩猜炆啲?
不過講真又係finishing問題
fa cup搵班新仔玩啦, 踢到咁柒樣full team對轟都係輸架啦
四個中堅都開始回塘
普巴D扭人有西用 得個扭字 扭完咪又係做唔到波 只係show下球技比球迷睇
我屌
戇鳩普巴 最後果幾下真係做乜撚呀
四個中堅都開始回塘

Rojo中堅位還好
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

總之睇到好炆

V92 d西波直頭睇到麻木
fa cup搵班新仔玩啦, 踢到咁柒樣full team對轟都係輸架啦

覺得摩會勝利11人
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

總之睇到好炆

兩種都係垃圾 唔駛爭
戇鳩普巴 最後果幾下真係做乜撚呀

心理質素勁差
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

總之睇到好炆

咁樣炆啲, v92一早熄機訓左
而家睇到尾都仲有機會, 不過唔入姐...

您真係有睇呢場波?

其實真係唔洗

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就

上半場d機會靠馬仔自己突破咋
Mata無mk 無hehe基本無人同佢彈

普巴除左長傳 組織好屎,都係靠卡膠

上半場馬仔爽架
下半場咪妹
換lingard真係好無謂
又唔係落底出波, 又唔係攻入禁區
好撚垃圾 睇到慶
次次人地失分我地又失 今次仲要和10人Bournemouth
把握力真係得啖笑
好心一出爆炸就推佢上去鳩斬啦

喺中場又慢又廢又傳得差
換lingard真係好無謂
又唔係落底出波, 又唔係攻入禁區

咁樣擺佢踢左閘我換盲唔好
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

總之睇到好炆

V92 d西波直頭睇到麻木

V92教起碼無咁嬲
根本覺得會和/輸 完全無期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞