[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
https://youtu.be/MjEdSI0On9w
Andre Silva贏左福仔
曼聯未來兩大神鋒
聽日嬴波又可以笑猁狗了

呢個時候唔反高潮
仲等幾時
Jose Mourinho has confirmed @LukeShaw23 will feature against Bournemouth at Old Trafford tomorrow. #MUFC

贏到就上第五

終於有得出

劇本係7一場 之後又雪

Shaw真係好慘
年年都出得果小半季
今年小傷但係一雪就比人雪足半季

斷完腳心理上未ready姐
慢慢來喇仲咁後生
Mk出得翻未
Mk出得翻未

back to training
大家都好唔想再見到tevez
要諗下呢場係卡神紀念賽 佢當然想係當年拎歐聯陣容+ 卡神朋友隊
主角係卡神 佢番黎係因為卡神 而唔係因為曼
分清楚d 可能個心會舒服d
要諗下呢場係卡神紀念賽 佢當然想係當年拎歐聯陣容+ 卡神朋友隊

但諗下佢係曼城個陣做個啲咩

費sir黎睇波/帶隊見到條撚屌個心唔知有幾舒服呢?
Jose Mourinho has confirmed @LukeShaw23 will feature against Bournemouth at Old Trafford tomorrow. #MUFC

贏到就上第五

終於有得出

劇本係7一場 之後又雪

Shaw真係好慘
年年都出得果小半季

斷完腳心理上未ready姐
慢慢來喇仲咁後生

依樣真 發覺雪完啲人都有加成
例如羊 今季踢右閘真係好堅
Mk 雪三個月返出黎之後你地打哂j咁
朗隊 係場邊都feel到佢既力場 踏踏草就拎左冠
我屌 朗尼都正選
mk入唔到聽日名單
我屌 朗尼都正選

一係朗尼 一係卡域克正選
主場對中下遊 應該見到肥西正選

伊巴
馬仔 月巴 馬達

見撚到條撚屌著曼波衫就反胃啦屌佢老母

贏到就上第五

終於有得出

劇本係7一場 之後又雪

Shaw真係好慘
年年都出得果小半季

其實每次摩佬講起shaw training都話佢勤力同有進步
佢只係差場上表現

Gary Neville‏ @GNev2
Come on @LukeShaw23 . You can be a United Great.. go for it..

加利佬潮撐shaw b

贏到就上第五

終於有得出

劇本係7一場 之後又雪

Shaw真係好慘
年年都出得果小半季

其實每次摩佬講起shaw training都話佢勤力同有進步
佢只係差場上表現

Gary Neville‏ @GNev2
Come on @LukeShaw23 . You can be a United Great.. go for it..

加利佬潮撐shaw b

唔好係下個夏格維斯就得
我個人覺得夏格係曼近十年最可惜嘅球員

After

Agger
豬哥
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

Agger

佢走個時做得太絕,同迪馬條撚屌一樣,永遠都唔歡迎
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

抖多陣好過夾硬出
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

抖多陣好過夾硬出

希望Shaw+馬仔會出到化學作用
唔好剩係死攻右邊
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

抖多陣好過夾硬出

唔好剩係死攻右邊

Shaw都唔敢上腳 點化學呀
上次先比朗隊屌完
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

抖多陣好過夾硬出

唔好剩係死攻右邊

Shaw都唔敢上腳 點化學呀
上次先比朗隊屌完

應該會好D掛
雪左咁耐, 有得出仲唔把握機會
mk入唔到聽日名單

唔撚係掛

聽日名單有邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞