[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
計計積分條數,係咪琍贏阿仲有利?

我地踢少一場,連贏兩場就上四弟
Mourinho says next transfer window will take United to a 'different level' #mufc
Mourinho says next transfer window will take United to a 'different level' #mufc

落一級都係different level
計計積分條數,係咪琍贏阿仲有利?

我地踢少一場,連贏兩場就上四弟

反正猁狗實會再送分畀人
Mourinho on Shaw: 'You won't need to have guys at The Lowry to take the pictures to see if he's selected.' #mufc
伊巴拎完曼聯二月最佳球員之後話 keep voting for me because it's the right thing that you can do 笑死我
Jose Mourinho has confirmed @LukeShaw23 will feature against Bournemouth at Old Trafford tomorrow. #MUFC

贏到就上第五

終於有得出

劇本係7一場 之後又雪

Shaw真係好慘
年年都出得果小半季
今年小傷但係一雪就比人雪足半季

其實每次摩佬講起shaw training都話佢勤力同有進步
佢只係差場上表現

Gary Neville‏ @GNev2
Come on @LukeShaw23 . You can be a United Great.. go for it..

加利佬潮撐shaw b

唔好係下個夏格維斯就得
我個人覺得夏格係曼近十年最可惜嘅球員

文員
豬哥

想問下出面係咁屌連尼住
有冇人知咩事
伊巴拎完曼聯二月最佳球員之後話 keep voting for me because it's the right thing that you can do 笑死我

駁唔到 要不是廢老 我曼應該差過愛華頓

場飛機杯決賽令我愛上勁老

勁老ok?

勁老ok?

勁老
摩佬

買一個基士文就升lv ?
定仲有邊個呀?
摩佬

定仲有邊個呀?

如果真係唔續卡膠 應該會係個個位簽世界級
不過我覺得應該又續又簽
下年無左小豬 季中賣左C9
中場板凳真係唔夠
老豆應該季尾先一次過續
連廢老都未續約既話
簽乜鳩 grizemann 屌 簽lukaku 撞鳩人好過啦
簽乜鳩 grizemann 屌 簽lukaku 撞鳩人好過啦

摩佬

定仲有邊個呀?

之前某報話摩佬問過米蘭放唔放個龍
唔知係咪清新想走
其實有入有出
一定會放走好多人

留名等睇呢度d 人屌9 daddy
摩佬

定仲有邊個呀?

如果真係唔續卡膠 應該會係個個位簽世界級
不過我覺得應該又續又簽
下年無左小豬 季中賣左C9
中場板凳真係唔夠
老豆應該季尾先一次過續
連廢老都未續約既話

轉踢442 中場真係好多人
普巴 朗隊 hehe mk 馬達 小豬(如果唔走)
左右翼又有馬仔 福仔 lin 有時mk同馬達都可以頂
其實有入有出
一定會放走好多人

年年放人都屌架啦
摩佬

定仲有邊個呀?

唔知係咪清新想走

呢個事小呀
ddg 事大呀師兄
其實有入有出
一定會放走好多人

年年放人都屌架啦

放小豬
屌!唔用就一早放啦
放爆炸
屌!plan b 做奇兵咁好用都放!
放young
屌!忠臣英撚都放?
放朗尼
屌!隊長 legend 都放?
摩佬

定仲有邊個呀?

唔知係咪清新想走

呢個事小呀
ddg 事大呀師兄

羅力場都事小
ddg走好正常既 佢好似無以前係曼既激情
以前曼入波佢會好開心慶祝 依家好小見
同埋拎飛機盃係看台個陣 無人同佢舉盃 好sad個下
其實有入有出
一定會放走好多人

年年放人都屌架啦

放小豬
屌!唔用就一早放啦
放爆炸
屌!plan b 做奇兵咁好用都放!
放young
屌!忠臣英撚都放?
放朗尼
屌!隊長 legend 都放?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞