[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人諗過今場會贏唔到

諗住食硬架啦

Ibra 一方面入好多救命波 唔難唔入

一方面係全英超miss easy chance最多既球員

真係唔知點講

唔係佢miss 咁多chance 洗等佢個腳救命波?

佢射十五腳波有冇一球入?

之前1月尾
個easy chance misses統計
佢已經lead 住第二果個成倍
而家應該差唔多20球
應該係換羊同盲入黎斬波,福仔同Lin完全無用
屌你老母諗諗摩佬真係幾on9下
又唔撚輪換 贏到3:0仲出mk搞到傷左
又場場出足兩巴
其實佢係咪唔識調動

Mk果場好心咪出 加上呢場勁老肯定攰
應該要出福仔chur對面先
普巴4不像 攻不銳 守不穩
如果打強隊 放係中中/防中 更加自殺
真係得個後生

都係果句 有買貴冇買錯 但係有排教

其實今場幾球長傳都幾好j, 最尾個兩下就算吧啦

有幾難俾呀個兩球
得罪講句 出羊打右翼重好 起碼出到波

用羊仲好
完全哂撚左爆炸痴鳩痴
有無人諗過今場會贏唔到

諗住食硬架啦

邊有諗到會咁
今晚真係嬲到訓唔著

屌 好撚唔爭氣呀

抵俾人笑

今季都見唔少啦
普巴場場重要關頭廢到食屎

伊巴就算
係摩佬用殘

佢根本就廢 俾人吹大晒,真係當自己球王咩屌佢老母

睇佢個款都係似迪馬咁係獌呃下糧之後又走架啦,係獌同摩佬先咁on9天價買返黎
以為真係講心唔講金同你玩愛回家咩

老老豆豆天使走得仆街姐 一定勁撚過條垃圾

迪馬係feel到佢擺明係呃人工抖hea踢
普巴就真係睇得出係本身廢
e巴真係好多場好撚敗家
兩邊臨尾一個overlap都無
下下都亂斬
睇廢老射十二碼無信心就知唔入
人地100m買即食 我地100m買未來
屌你老母水魚曼真係名不虛傳
支持全力歐霸, 仲大機會過英超

般尼茅夫都贏唔到霸條撚咩

未完今個月就出局啦
Zlatan Ibrahimovic

Should have been dismissed for elbowing Mings and appeared jaded. Immobile and wasteful, he missed a penalty. He might have needed an additional day off. 1
傷MK咪又係摩佬贏緊3球都照出
有無人諗過今場會贏唔到

諗住食硬架啦

見到前5有人失分就知我曼會一齊失啦
放爆炸打卡膠個位真係笑死人
有無人諗過今場會贏唔到

諗住食硬架啦

今季真係好氣餒,每次有番d希望轉個頭又柒到盡頭
人地100m買即食 我地100m買未來
屌你老母水魚曼真係名不虛傳

唉 見到普巴咁真係好撚嬲 愈需要佢既時候就愈廢 屌!
今晚真係嬲到訓唔著

嬲到書都唔撚想溫 真係好嬲 點解可以咁

留朗尼拉後好過啦

真係好心就玩燒味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞