[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
人地疤既尼馬都成日扭,博到foul
我地19000既妹妹扭到成日比人偷波

您真係有睇呢場波?

人地拉邊扭 普巴係中間 點過呀

公道D講句
妹妹都博左唔少foul了
係廢老條仆街miss球12碼
E巴條垃圾
把握力好D而家起碼入左40球

把握力好d佢有歐聯啦
成隊得mk一個有能力靠自己處理成個反擊
其他人去到禁區就攤凍哂

馬仔都得既 不過唔隱定 要買多個
季尾4場大戰打前4 真係唔敢想像

仲要3場作客
隨時變七弟 Everton上緊黎

歐霸係唯一希望
Ibra 由今日起儲氣踢盃賽
我ok

咁既把握力仲J歐霸
點撚搞呀 柒又一齊柒 點追呀

您真係有睇呢場波?

公道D講句

球12碼都係佢勤力搏到人地手球
其他人去到禁區就攤凍哂

馬仔前半場根本幾好 一換人就出哂事
E巴條垃圾
把握力好D而家起碼入左40球

把握力好d佢有歐聯啦

下季仲用勁老做核心真係唔得 佢miss chance太多

您真係有睇呢場波?

我地就係差左個 可以打右邊扭到波既球員

其實真係唔洗
成隊爽啲 冇伊巴普巴馬仔 打多啲彈彈波 都猜得散啦
其他人去到禁區就攤凍哂

無左碌疏收左皮
ddg去皇馬算 費時阻佢前途
以為拎左盃仔 士氣會好d
竟然踢d垃圾出來

上場太攰啦 成班根本未復原體力

成個星期啦
仲勊

上場攰咪自己攞黎

您真係有睇呢場波?

公道D講句

球12碼都係佢勤力搏到人地手球

之後再博左球罰球自己射
不過射撚左上天

您真係有睇呢場波?

其實真係唔洗

其實上半場都彈得好爽
下半場一泊大巴就
今年明明進攻進步左好多

但有總有陣說不出既柒味

場場造到十幾二十球射門但d把握力永遠都柒下柒下

總之睇到好炆
如果有MK+mata, 應該好好多
點知MK又傷左
其他人去到禁區就攤凍哂

換陣錯哂
Lingard係左邊隱形 馬仔都廢左
用100m買隻跳蛋真係好on9

您真係有睇呢場波?

其實真係唔洗

羊 馬 mk
hehe 卡神

摩佬肯咁出我即刻叫佢伊契爺
季尾4場大戰打前4 真係唔敢想像

仲要3場作客
隨時變七弟 Everton上緊黎

歐霸係唯一希望
Ibra 由今日起儲氣踢盃賽
我ok

咁既把握力仲J歐霸

你對中下遊都贏唔到 真係唔好再講歐霸
比人見到面都黃
如果有MK+mata, 應該好好多
點知MK又傷左

Mk係絕對核心
廢老今日垃圾表現
發覺廢老週中沒比賽/沒出場 週未通常都係踢西波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞