[卡神可否不要走😭] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[34]

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
空晒撻q 做乜鳩
一睇伊巴射個球12碼就知佢無氣無力啦

搵馬達射好過

朗隊射啦

換走左啦

換走朗隊 成條中場做緊咩 無人黎駁腳 下下斬

福打右根本垃圾 lin唔講 爆炸出黎打咁後又係on9 3個換人都垃撚圾
有冇人見到伊巴埋去射十二碼已經覺得佢射唔撚入

每次佢射都有咁既感覺

每次有機會都黎和

有,今日整定係災難級

臨尾馬仔對住自己龍俾人偷撚左粒波可以雪到季尾
今場正選淨係留返ddg 華西 馬達

其他清撚晒佢啦屌

Shaw都踢得幾好

Shaw都好 唔係掛
睇得出仲未fir

真心唔差 鏟波又有 防守又有 後上又有
普巴場場重要關頭廢到食屎

伊巴就算
係摩佬用殘

佢根本就廢 俾人吹大晒,真係當自己球王咩屌佢老母

睇佢個款都係似迪馬咁係獌呃下糧之後又走架啦,係獌同摩佬先咁on9天價買返黎
以為真係講心唔講金同你玩愛回家咩

老老豆豆天使走得仆街姐 一定勁撚過條垃圾

有 成個人攰撚到on99咁摩佬都唔俾佢抖
屌你根本冇攻力
伊巴一食屎就收皮
靠Pogba條on9追就諗撚得太多
明明係打燒味
但f27唔入禁區係咩玩法
呢d閪波今季都唔知睇左幾撚多次
mk+mata 進攻先立體d
今場無mk, mata 唔太fit咪又死撚哂屎
成撚日靠伊巴,伊巴一跌watt 就無人識入波

半場打多一個進攻仲差
最後鳩斬可以理解,但唔明點解係好少兩邊斬,下下中場過少少就斬入去,人地好易頂走

但你係80分鐘前都做唔到d咩進攻
把握力又差
唔好賴人地龍上身
都要你自己把握力差人地先可以愈撲愈有

伊巴就算
係摩佬用殘

普巴逆境真係幾差
上次自己犯錯失波之後發晒癲

普巴心理質素不嬲差

廿幾歲人仲on99咁
懦夫

條撚屌傳失 接失
100%攤開對西手
妹巴今季踢親大賽/重要關頭都鳩上腦

廢撚到痴筋
Ibra 一方面入好多救命波 唔難唔入

一方面係全英超miss easy chance最多既球員

真係唔知點講

唔係佢miss 咁多chance 洗等佢個腳救命波?

CHUR到無力啦

有氣個時就鳩玩

伊巴就算
係摩佬用殘

普巴逆境真係幾差
上次自己犯錯失波之後發晒癲

普巴心理質素不嬲差

得一兩腳好波。零視野。唔放邊 吊直線越位波

勁on9唔出 hehe, 成班仆街無氣無力

CHUR到無力啦

有氣個時就鳩玩

反而對面仲有氣逼都好野

佢真係好撚妹
攻個時又唔識爽啲
成隊都垃圾,換入嚟嘅都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞