有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike

呢隻我記得好血腥 細個唔敢玩

有個念聖經 好過引
仲有武角性戰隊

呢隻我記得好血腥 細個唔敢玩

有個念聖經 好過引

細個舊機lag lag地 玩到爆機

依家新機一開好似加速咁 連忍者都過唔到
miniclip果時D game好高質
Heli attack 2
On the run
Robotrage

一係sunzonehk嘅Sonic
Sinjid

btw小朋友落樓梯好像有seed
點解會冇人講加菲貓鬼屋探險

哇 呢個正呀
屌 好多都玩過
有無人玩過特訓99

仲有猜包剪揼 輸左吞槍
細個會比隻死神嚇親
邊度仲有猛鬼大廈玩
記得搭電梯上8樓再行上天台就打boss
離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

有無人玩過sony ericsson隻網球game
我為咗佢換電話

屌個隻網球game最後勁難玩
但超正個陣玩到痴哂線

屌 樓上兩隻game我都有挽過 細個仲要係咁挽
彈波果個有d係跌落去果時要對位拎圈圈 仲有d上唔番去既圖

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽
搭單一問
我想搵返隻GAME

2D既射擊Game,玩打異形(勁多)
有1-9號槍用
WSAD行左右,Mouse控制槍靶射
好正隻GAME 想搵返
有無人記得有隻game係有好多隻貓貓既小遊戲
有運動會,又有貓貓樂園,又有浸温泉,又有得玩火箭上太空
成個系列,好似係日本game黎
現家揾極都揾唔返
現家揾極都揾唔返

MiniGame?狗仔就玩過
miniclip果時D game好高質
Heli attack 2
On the run
Robotrage

一係sunzonehk嘅Sonic
Sinjid

btw小朋友落樓梯好像有seed

其實我而家都仲有時不時上miniclip玩下game
但係而家好多game都唔用flash 用unity喇 質素高左勁多 上網都玩到高質3d game
一定有咸濕仔玩過啤酒妹
現家揾極都揾唔返

我知你講邊隻 佢隻跳蠅好好玩
現家揾極都揾唔返

我知你講邊隻 佢隻跳蠅好好玩

佢d樣好得意
有無人揾得返/記得叫咩名?
離個題先

有無巴打玩過

我為咗佢換電話

但超正個陣玩到痴哂線

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽

挽係老母
離個題先

有無巴打玩過

我為咗佢換電話

但超正個陣玩到痴哂線

比多次機會你打字
離個題先

有無巴打玩過

我為咗佢換電話

但超正個陣玩到痴哂線

老母
metal slug呢

mission start~
rocket lawnchair~

metal slug有d 但都係經典
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞