有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike
http://nny.com/snowcraft/play/
雪球大戰嘅可以係呢度玩番 電腦先玩得
離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

有無人玩過sony ericsson隻網球game
我為咗佢換電話

屌個隻網球game最後勁難玩
但超正個陣玩到痴哂線

屌 樓上兩隻game我都有挽過 細個仲要係咁挽
彈波果個有d係跌落去果時要對位拎圈圈 仲有d上唔番去既圖

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽

挽你老母
全部童年回憶嚟 記得個時一放學就衝返屋企上網玩 [/b]
最記得kutar, dna
最記得x檔案

果陣迷到成日玩 玩到唔洗睇攻略都過到關
記得好似十幾年前有隻線上game
係玩恐龍既,好似有得捉又有得對打

另外有隻係2架類似高達既野,背景係太空黎,之後2部野係咁圍圈轉,可以射炮,導彈之類

好想搵返依2隻

高達果隻可以去ugameasia玩番
Search 高達射擊戰
離個題先

有無巴打玩過

我為咗佢換電話

但超正個陣玩到痴哂線

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽

挽你老母

有冇巴打有玩過呢隻恐怖game
Twelve Doors
細個成日比d怪嚇死

呢三個玩到20幾歲都有玩

仙劍有無seed
新機會左cdrom裝唔到
離個題先

有無巴打玩過

呢個遊戲神級 以前勁鐘意拎屋企人部手機玩
離個題先

有無巴打玩過

我為咗佢換電話

但超正個陣玩到痴哂線

挽你老母呀挽
knight of knight
養魚

btw 真係有人細細個爆到魔塔?
每一步都要計到盡

Load Runner

Alone in the dark 1
有冇(好老嘅)巴打記得
有個遊戲exe係㩒落去桌面有好多隻綿羊跌落黎

有個係破壞桌面 㩒好多蟻 吸印 搥仔扑爛個桌面

前面我提過

叫乜名隻game

我自己叫佢搞破壞
但有人叫佢桌面破壞王
感覺大家都係85-90年出世,好warm

我係95打後
有隻係火柴人打交 好好玩

同埋一個係有個男人係上面痾屎 你要避同再射手指上去整痛佢
離個題先

有無巴打玩過

我有 以前細個我媽想我靜靜地坐係度就俾我玩呢個

以前我老母部電話有呢隻game 好難玩
有隻係火柴人打交 好好玩

同埋一個係有個男人係上面痾屎 你要避同再射手指上去整痛佢

我記得個屙屎game 但我唔記得佢叫咩名
http://nny.com/snowcraft/play/
雪球大戰嘅可以係呢度玩番 電腦先玩得

電話都玩得

新線上遊戲地帶

有冇人玩 過一個系列既單機 技巧game
係有隻唔知係貓定兔既人物,成身橙橙地色,係日本出,有好多技巧類既game,又滑雪又剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞