有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike
仲有呢個 一次過放五塊
放完就啱啱好可以翻轉第一塊

嘩我有玩過
有冇人有玩過隻2d game
第一關係你用隻ufo係個城市捉人
第2關個場景就變左有隻怪獸加一堆人仔但唔知要做d乜 ufo d光線一掂到隻怪獸又輸
以前過唔到第2關因為唔知佢做乜9想玩返

隻怪獸係咪好似哥斯拉個隻,如果係嘅話有

但係我永遠過唔到第三個關
唔可以直接照到隻怪 唔係即死,點樣可以喂到隻怪

其中一關係要迫啲人類自己行去比隻怪獸食

屌原來要餵怪食
講咁耐有名/link未,好想玩返
以前玩過一隻exe.嘅game
上完電腦堂同呀sir一齊玩
大概係一堆人一齊入個game連線玩
去斬寶箱同打怪 打完怪會有啲寶物/金跌出嚟
可以拎去買武器
通常要一大堆人一齊行動 跟甩大隊都幾麻煩
要追返佢地去到嘅位置 個game仲要跟住你個角色行而不停轉換background
去到某啲位置要打怪
個game好似係可以local network就已經連到線
仲可以save game 等下次上堂再load返出嚟打

呢隻玩過真係最高質網上電腦game

小學玩過仲記得最正既船game
Link

啱啱玩咗兩鋪
揀hard過唔到第二關,放棄了

比link我試下玩先

有冇人玩過桌面動物,有橙、羊仲有唔知咩。
係啲視窗上面行黎行去
有冇人玩過亞洲狗個網既呢隻咸濕game
隻game係向住d女射水槍
射夠某過分 可以睇d真人鬼妹係到跳d好sexy既舞 之後再去打下一關
關關都唔同女 好撚正
有冇人記得
射夠某過分 可以睇d真人鬼妹係到跳d好sexy既舞 之後再去打下一關
關關都唔同女 好撚正
有冇人記得

記得幾年前係高登出過po問 但都好似冇人記得
岩岩上亞洲狗個到又冇 唔知係咪DEL左
好記得以前細個屋企一冇人就玩
有冇巴打可以搵番出黎
有一隻學校比個ac我地玩
好似大富翁咁
但又要答下問題
用啲卡打人咁樣
有冇人記得
關關都唔同女 好撚正
有冇人記得

有冇巴打可以搵番出黎

無啦啦搵到
http://www.asiadog.com/game/shooting_main10.shtm
但係玩唔到
有冇巴打有方法搞搞佢
關關都唔同女 好撚正
有冇人記得

有冇巴打可以搵番出黎

無啦啦搵到
http://www.asiadog.com/game/shooting_main10.shtm
但係玩唔到
有冇巴打有方法搞搞佢

btw係美女濕身大作戰
入面第一個 唔好搞錯
記得好似十幾年前有隻線上game
係玩恐龍既,好似有得捉又有得對打

另外有隻要down既,係2架類似高達既野,背景係太空黎,之後2部野係咁圍圈轉,可以射炮,導彈之類

好想搵返依2隻

巴士帝國
突然發現連登係冇懷舊林俊傑

好似無過黎

離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

以前用呀媽部手機玩,好好玩

巴士帝國

搵唔返,搵親嗰啲都有毒
夜遊人 有人講過未
算幾經典 無隻打得爆
猛鬼大廈
亞洲最大遊戲中心

上線啦
仲有江湖聊天室
一開招就有拳皇啲音效同GIF圖
細個最鐘意玩瘋狂老人院 係咁扑濕啲廢老
夜遊人 有人講過未
算幾經典 無隻打得爆

好撚難玩
有隻game記唔起個名
2D 平面起點位會不停出人仔
佢地會不停向前行
你可以用技能指派其中人仔
好似有 降傘 起樓梯 掘地
指定人數人仔去到终點就過關
有隻game記唔起個名
2D 平面起點位會不停出人仔
佢地會不停向前行
你可以用技能指派其中人仔
好似有 降傘 起樓梯 掘地
指定人數人仔去到终點就過關

搵到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞