有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike
有無100米賽跑嗰隻
用keyboard 左右箭咀玩,last 一關鬥外星人
有冇(好老嘅)巴打記得
有個遊戲exe係㩒落去桌面有好多隻綿羊跌落黎

有個係破壞桌面 㩒好多蟻 吸印 搥仔扑爛個桌面

前面我提過

叫乜名隻game

絕代雙驕
首音樂真係好聽
新線上遊戲地帶

依啲game有㗎咩?
我記得係嗰陣唔知邊個將隻碟入面嘅game擺入電腦
然後成個disk都係依啲小遊戲 好懷念

以前細個唔係個個有得上網 d game係入落磁碟share比同學 我記得果陣個fd諗住share隻cs比我 我勁開心番到屋即刻入隻磁碟 原來佢淨係copy左個捷徑比我 仲話佢係屋企開到 勁sad

新線上遊戲地帶

依啲game有㗎咩?

以前細個唔係個個有得上網 d game係入落磁碟share比同學 我記得果陣個fd諗住share隻cs比我 我勁開心番到屋即刻入隻磁碟 原來佢淨係copy左個捷徑比我 仲話佢係屋企開到 勁sad

新線上遊戲地帶

依啲game有㗎咩?

同c drive上網大法有異曲同工之妙

好想玩返icq d 連線game
特別係戰羊

正呀
仲有包剪揼棋同埋方塊清除

呢隻玩過真係最高質網上電腦game

小學玩過仲記得最正既船game
Link
有冇(好老嘅)巴打記得

前面我提過

叫乜名隻game

一google就有啦
有冇(好老嘅)巴打記得

前面我提過

叫乜名隻game

一google就有啦
玩 玩火遊戲食哂人地啲炸彈

絕代雙驕
首音樂真係好聽

小魚兒

好想玩返icq d 連線game
特別係戰羊

依個真係好好玩!

過咗十幾年佢依然好索

識貨

好多回憶
好想玩
有無人記得有隻game係有好多隻貓貓既小遊戲
有運動會,又有貓貓樂園,又有浸温泉,又有得玩火箭上太空
成個系列,好似係日本game黎
現家揾極都揾唔返

MiniGame?狗仔就玩過

會唔會係同一隻

kutar?

巴打中
https://www.kutar.com/

原來仲有出
記得有個game好似Snoopy狗仔找鑰匙開門,成個畫面係得橙色同白色 有冇人知
回憶 細個玩呢啲已經好開心

有無人以前好鍾意上個啲乜乜江湖
瘋狂醫院
我想問有冇人玩過炎龍騎士團外傳 風之紋章? 好撚好玩

同埋好細好細個時喺一部windows 3.1嘅機度玩過一個好似叫wolf嘅第一身射擊遊戲 唔知有冇人玩過 支槍係會旋轉嘅機關槍

記得好似十幾年前有隻線上game
係玩恐龍既,好似有得捉又有得對打

另外有隻係2架類似高達既野,背景係太空黎,之後2部野係咁圍圈轉,可以射炮,導彈之類

好想搵返依2隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞