有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike
離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

有無人玩過sony ericsson隻網球game
我為咗佢換電話

屌個隻網球game最後勁難玩
但超正個陣玩到痴哂線

屌 樓上兩隻game我都有挽過 細個仲要係咁挽
彈波果個有d係跌落去果時要對位拎圈圈 仲有d上唔番去既圖

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽

挽你老母

呢隻玩過真係最高質網上電腦game

小學玩過仲記得最正既船game
Link

嘩屌
呢隻正
買唔同艦

Link

啱啱玩咗兩鋪
揀hard過唔到第二關,放棄了

Link

啱啱玩咗兩鋪
揀hard過唔到第二關,放棄了

要有easy開始玩起儲upgrade

勁好玩 記唔記得咩名 好想玩

魔塔勁好玩

以前舊登有位巴打就係做魔塔呢類game
佢個時整左個新魔塔仲推左3到4個post
唔知佢而家係唔係到

係唔係魔塔3 有得揀能力個隻
得嚟隻爆過 最記得最後要用特別道具先有Good end
Windows 95年代,玩夢幻西餐廳,每十分鐘要save一次,如果唔係會自動熄機
紅色警戒系列
00後可以岀返去
離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

我有 以前細個我媽想我靜靜地坐係度就俾我玩呢個
感覺大家都係85-90年出世,好warm

有無人記得有隻game 入面有隻唔知係咪貓嘅物體
淨係用mouse 左右鍵玩 好似叫kutar

呢個依家d電腦玩唔到
貼個啲好多都新到未見過

呢個依家d電腦玩唔到

卡關殺人
感覺大家都係85-90年出世,好warm

似係好多95打後
最記得x檔案
有冇巴打玩過小校園

必玩

星願小王子呢
教中文既game黎我覺得好撚好玩

我都覺
搭單一問
我想搵返隻GAME

2D既射擊Game,玩打異形(勁多)
有1-9號槍用
WSAD行左右,Mouse控制槍靶射
好正隻GAME 想搵返

https://www.youtube.com/watch?v=R0L83cJZ8Jo

呢隻?
以前好鍾意玩一隻用日本地圖做版圖 之後起兵將其他地方慢慢佔據 有劍兵 弓兵 騎兵 炮兵咁樣
啲兵仔個樣好似E家啲emoji咁嘅
以前好鍾意玩 不過好似冷門啲

玩過
有無人玩過特訓99

係咪成個畫面都係子彈要避開
難玩到仆街幾秒就輸
我想問有冇人玩過炎龍騎士團外傳 風之紋章? 好撚好玩

同埋好細好細個時喺一部windows 3.1嘅機度玩過一個好似叫wolf嘅第一身射擊遊戲 唔知有冇人玩過 支槍係會旋轉嘅機關槍

同好
我由第一集就開始玩

風紋有得屈lv
頭幾版索以未走之前
可以隔開佢嚟屈弓箭手
每一版可以屈到255回
慢慢升lv

兩個結局都爆過
巴打你有無爆
紅色警戒系列

C&C
有無打埋螞蟻隱藏關?
以前好鍾意玩一隻用日本地圖做版圖 之後起兵將其他地方慢慢佔據 有劍兵 弓兵 騎兵 炮兵咁樣
啲兵仔個樣好似E家啲emoji咁嘅
以前好鍾意玩 不過好似冷門啲

玩過

http://suznooto.com/flash/TDW.html
都道府県大戦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞