有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike
有冇人有玩過隻2d game
第一關係你用隻ufo係個城市捉人
第2關個場景就變左有隻怪獸加一堆人仔但唔知要做d乜 ufo d光線一掂到隻怪獸又輸
以前過唔到第2關因為唔知佢做乜9想玩返

隻怪獸係咪好似哥斯拉個隻,如果係嘅話有

但係我永遠過唔到第三個關
唔可以直接照到隻怪 唔係即死,點樣可以喂到隻怪

其中一關係要迫啲人類自己行去比隻怪獸食
追左咁耐post好似都冇人講neopets
小學電腦堂個個開黎玩

Neopets已經係後期
KUTAR一定係經典 一隻Mouse玩晒

無錯
有冇人記得有一隻小遊戲要下載落黎
好耐之前有個YouTuber(大雄 依家叫景三)好似係佢介紹過 最後條片冇左
隻game 有四隊 之前有啲兵仔行過每一塊地佔 要打贏三個電腦先過關 每關地形設計令你要考慮打邊個先
希望有人明我講咩

呢隻以前玩要睇攻略玩,叫咩名
有無魔撘手機版

一定有 啱啱出智能手機個陣突然去揾嚟玩 不過唔知ios有冇
仲有隻係外星人射擊game
好似打MIB西裝友
以前啲game真係好撚正

多謝大大分享
睇過好多post好似都冇人講猛鬼大廈
睇過好多post好似都冇人講猛鬼大廈

只係記得轉角一定有白影
同埋有一關係玩碟仙
其他無印象
講左 瘋狂搖搖杯 未

重有ufo/老夫子/叮噹大富翁

ufo大富翁係dos game果種

有隻係3d 槍game打怪獸 用色好單調 美式畫風 最常出現d核突老鼠 最記得可以玩雙槍 要入彈但無限彈 有個homepage儲哂個作者出品既game

有隻唔知有無人估到 個名完全無哂印象
戰棋game 全身人物既棋子 中文版 個主角or佢朋友叫約翰 應該90年代日本製品

好似冇咩人講呢隻咁

佢有隻叫都道府縣大戰
超好玩
KUTAR一定係經典 一隻Mouse玩晒

無錯

down落嚟又一堆 online玩又一堆
追左咁耐post好似都冇人講neopets
小學電腦堂個個開黎玩

前排有玩返 中文版已經冇再更新
跪求絕代雙驕123前傳link
我真係搵唔到
DNA 都冇人講
波波線上遊戲網玩野球拳
離個題先

呢隻係手機game,又係好多年前
有無巴打玩過

有無人玩過sony ericsson隻網球game
我為咗佢換電話

屌個隻網球game最後勁難玩
但超正個陣玩到痴哂線

屌 樓上兩隻game我都有挽過 細個仲要係咁挽
彈波果個有d係跌落去果時要對位拎圈圈 仲有d上唔番去既圖

網球我好似打哂全部關卡 成日飛身求波 同埋反擊殺球 多數上網前殺球就有分

Btw 有冇人挽過果隻蟲蟲大戰 sony ericsson 好似有好多版 細個又係成日挽

挽你老母臭閪啦
射波波 射到D波一分為二 一半再一半果隻勁好玩

我有挽!!!
有冇圖or名!!好想挽翻

挽你老母臭閪就有份
有無100米賽跑嗰隻
用keyboard 左右箭咀玩,last 一關鬥外星人

我都想玩

http://www.4399.com/flash/2325_2.htm
搵到啦
滴骰孖妹打排球
超音鼠

呢隻玩過真係最高質網上電腦game

小學玩過仲記得最正既船game
Link

啱啱玩咗兩鋪
揀hard過唔到第二關,放棄了

比link我試下玩先

勁好玩 記唔記得咩名 好想玩

呢隻好熟 有無名 / LINK

Google打魔塔就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞