有冇人仲記得依啲電腦遊戲?

765 回覆
312 Like 3 Dislike

有冇人玩過整蠱鄰居

會睇住攻略玩

有冇人有玩過呢隻

正野
最鍾意成串抽上黎個下,勁滿足!

想搵番隻喪屍game,以前在舊登有post,類似係多人web game,offline時係要用木板同釘封門,地圖有綠區,紫區,紅區咁

仲有隻lego喪屍守城,一開始可以用槍,手榴彈,之後有錢可以起城牆,自動炮台來殺喪屍

Dead Frontier?
記得仲有隻game好似係喬治布殊黎英國探英女皇,之後有槍戰,老布要保護事頭婆

有玩過

miniclip
以前好鍾意玩一隻用日本地圖做版圖 之後起兵將其他地方慢慢佔據 有劍兵 弓兵 騎兵 炮兵咁樣
啲兵仔個樣好似E家啲emoji咁嘅
以前好鍾意玩 不過好似冷門啲

都道府縣大戰?

衣個正
不停cap地生大王
有冇人玩過隻養魚game
會突然有怪出黎食你d魚
你要不斷㩒mouse射死隻怪

好鍾意玩 仲要餵唔同糧等d魚長大

依隻?
依隻勁好玩

手機玩緊

要8蚊

deluxe 超正
以前玩過一隻exe.嘅game
上完電腦堂同呀sir一齊玩
大概係一堆人一齊入個game連線玩
去斬寶箱同打怪 打完怪會有啲寶物/金跌出嚟
可以拎去買武器
通常要一大堆人一齊行動 跟甩大隊都幾麻煩
要追返佢地去到嘅位置 個game仲要跟住你個角色行而不停轉換background
去到某啲位置要打怪
個game好似係可以local network就已經連到線
仲可以save game 等下次上堂再load返出嚟打

推 有無人知
有一隻學校比個ac我地玩
好似大富翁咁
但又要答下問題
用啲卡打人咁樣
有冇人記得

傳說之旅好想玩返

竟然無人講?

屌有玩過
超好玩

超好玩x2
咩名?
有冇人有玩過隻2d game
第一關係你用隻ufo係個城市捉人
第2關個場景就變左有隻怪獸加一堆人仔但唔知要做d乜 ufo d光線一掂到隻怪獸又輸
以前過唔到第2關因為唔知佢做乜9想玩返

隻怪獸係咪好似哥斯拉個隻,如果係嘅話有

但係我永遠過唔到第三個關
唔可以直接照到隻怪 唔係即死,點樣可以喂到隻怪

吸下吸下咁餵
叮噹大富翁
蠟筆小新
泡泡龍(過關打大佬唔係射珠個隻)
細個成日同家姐一齊對住部電腦玩

想玩返蠟筆小新
好似有得換衫變甲由爬牆
有無人玩過蟲蟲大戰
好多game.asiadog.com 仲有得玩

竟然無人講?

屌有玩過
超好玩

超好玩x2
咩名?

我都想知咩名
同埋仲有邊度有得玩?
網上小遊戲 電眼美女 校園篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞