新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike
<blockquote><blockquote>喺呢到轉左用另一個名
我係上次影廣告自爆果個

話時話結衣啲雪肌精廣告真係好屈機
十六茶可唔可以參考一下人地點拍 </blockquote>
上年香港站通去中環站條自動步道果個全幅廣告嘩嘩聲</blockquote>

我覺得呢張正d

而家週街都係雪肌精既廣告

而加係呢張?我又唔係成日見到

係正既

而加係呢張?我又唔係成日見到

我嗰邊地鐵站閘口大大個結衣
日日見
有冇人識我

米飯班主
有冇人識我

米飯班主

等你過嚟等左好耐
睇過my boss my hero, 父女七日變, 全開女孩, legal high, 今日子, 逃恥. 巴打仲有冇其他高質結衣電視劇介紹我睇

全開你都頂得順,應該冇乜邊套難到你

利申:睇晒全開

好記得集大結局 屌出聲

全世界助攻,男女主角終於行埋,但係完全冇大團圓結局嘅感覺,淨係覺得做乜撚嘢
有冇人識我

喺呢到轉左用另一個名
我係上次影廣告自爆果個

十六茶可唔可以參考一下人地點拍

上年香港站通去中環站條自動步道果個全幅廣告嘩嘩聲

有冇人知地鐵站啲廣告賣唔賣
喺呢到轉左用另一個名
我係上次影廣告自爆果個

有,車廂內都見過
<blockquote><blockquote>睇過my boss my hero, 父女七日變, 全開女孩, legal high, 今日子, 逃恥. 巴打仲有冇其他高質結衣電視劇介紹我睇

全開你都頂得順,應該冇乜邊套難到你

利申:睇晒全開</blockquote>

好記得集大結局 屌出聲</blockquote>

全世界助攻,男女主角終於行埋,但係完全冇大團圓結局嘅感覺,淨係覺得做乜撚嘢

堅決唔睇全開
錦戶亮
留名
雪肌精最正cm都係結衣短髮扮鬼臉
星空巴,今日子係咪仲未upload好 ?
留名
有冇人識我

以前d 劇都係係你個drive 度down
結衣早晨
早幾日煲返父女七日變
留名
喺呢到轉左用另一個名
我係上次影廣告自爆果個

有,車廂內都見過

sor講到1999

我意思係廣告海報會唔會拎出嚟賣
結衣bb好靚女呀
新人加入 試下留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞