新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike
其實小百合呢個角色同石田百合子都好似.名似,年齡似,都係冇結婚,都係事業女性(石田百合子自己開經紀公司),畀人傳緋聞

睇佢ig養左好多貓狗

呢啲造型得結衣先carry到

今日子好唔好睇
我見收視率麻麻地

好睇
頭幾集會有啲悶
但後半部好精彩

主演黎講我會咁排
逃恥〉今日子〉飛翔〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉〉全開

描寫感情黎講我覺得今日子仲正過逃恥
厄介對今日子嗰種愛

今日子好唔好睇
我見收視率麻麻地

好睇
頭幾集會有啲悶
但後半部好精彩

主演黎講我會咁排

厄介對今日子嗰種愛

我都覺得今日子好睇d
諗住買結衣2017枱曆加掛曆,係咪淨係可以上官網或者amazon?有冇其他網可以直送香港?

同埋如果小弟開團,有冇巴打join?(貨到先收錢,按信用卡statement匯率換返做港紙)

Mememe
430shuttle@gmail.com
真係買既 email me
諗住買結衣2017枱曆加掛曆,係咪淨係可以上官網或者amazon?有冇其他網可以直送香港?

同埋如果小弟開團,有冇巴打join?(貨到先收錢,按信用卡statement匯率換返做港紙)

Mememe

我都有興趣 點聯絡巴打你

好睇
頭幾集會有啲悶
但後半部好精彩

主演黎講我會咁排

厄介對今日子嗰種愛

我都覺得今日子好睇d

逃恥劇情有d拖 今日子劇情就越看越有
結衣

已經LOOP到有聲

Mememe

我都有興趣 點聯絡巴打你

我都有興趣
有無巴打有結衣係逃恥入面覺得源仔似水獺,想摸源仔嗰個 gif?

搵極都搵唔到
有無巴打有結衣係逃恥入面覺得源仔似水獺,想摸源仔嗰個 gif?

搵極都搵唔到

搵極都搵唔到

Thanks 巴打
星空巴 可唔可以係個面pm今日子條link比我 我係個面pm咗你架啦 叫M.Gozte
星空巴 可唔可以係個面pm今日子條link比我 我係個面pm咗你架啦 叫M.Gozte

你個pm冇你email咁些牙

Mememe

send左email問你

原來第9集最後個10分鐘拍左成5個鐘
同埋原本係諗住係橋上面表白,但最後驚車聲太嘈會影響到個表現所以就無咁做到
推😘

同埋原本係諗住係橋上面表白,但最後驚車聲太嘈會影響到個表現所以就無咁做到

係邊到睇番黎??

邊度睇到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞