新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike
啱啱睇完今日子(多謝星空巴打),男女主角條感情線我覺得好睇過逃恥。

收視唔好我覺得係先天問題,套劇個題材同表現手法都冇咁大路,但係真心好睇。男女主角嘅感情發展得好自然,自然咁變得深刻,就算今日子只有一日嘅記憶,觀眾依然可以感受到佢同厄介嘅關係一路有進展,同時又完全唔覺得突兀,不得不配服西尾同編劇嘅功力。

未睇嘅巴打小弟真心推薦。

等間一次過覆pm

睇住結衣學生妹樣變到師奶

師你老母奶

其實似二十中間
不過有時睇佢個唇色好奇怪又覺得似廿尾
啱啱睇完今日子(多謝星空巴打),男女主角條感情線我覺得好睇過逃恥。

收視唔好我覺得係先天問題,套劇個題材同表現手法都冇咁大路,但係真心好睇。男女主角嘅感情發展得好自然,自然咁變得深刻,就算今日子只有一日嘅記憶,觀眾依然可以感受到佢同厄介嘅關係一路有進展,同時又完全唔覺得突兀,不得不配服西尾同編劇嘅功力。

未睇嘅巴打小弟真心推薦。

其實唔太關西尾事
原著啲感情戲係流流地

單論感情線今日子好過逃恥 (暫時
但論劇嘅整體我覺得逃恥好啲 (暫時
始終今日子頭幾集真係先天不足
點都應該扣啲分

點都好
結衣呢兩套主演嘅都係佳作
已經好難得
唔少女星想搵一套好嘅主演代表作都無

等我仲狗衝咗去買原著 希望都好睇啦

Btw雖然今日子好睇,但係個人認為結衣嘅演技都仲係爭啲。去到第9集都冇乜問題,但係大結局有兩個感情位硬係好似谷住谷住冇完全投入 / 放開嚟演,算係美中不足,不過我都睇到眼濕濕
有無靚靚結衣 iphone wallpaper 介紹

冇得輸

冇得輸

我尋日 google 都唔覺有

呢張我用嚟做lock screen

求share原圖

冇得輸

高登結衣post第一頁好似有

求share原圖

原圖在此

冇得輸

呢兩張最高汁
結衣早晨
其實套劇結衣好似演緊淫蕩女 性肌渴咁

痴女

冇得輸

呢兩張最高汁

ipad用上面個幅 電話用下面個幅
Accept左巴打們既request
Accept左巴打們既request

收到啦 等星期三考完試大把野追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞