新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike
第九集 16.9%

推推推🤗
啱啱睇完亂馬1/2,我覺得冇你地講到拍得咁差喎
利申:以前從未睇過動畫漫畫版

見到你個利申即係明你點解話唔差
第九集 16.9%

好顛
啱啱睇完亂馬1/2,我覺得冇你地講到拍得咁差喎
利申:以前從未睇過動畫漫畫版

見到你個利申即係明你點解話唔差

有冇場紙睇結衣bb
買左結衣賣廣告個包雞仔即食麵試,都幾難食
<br/>我暫時有能力支持結衣嘅代言商品只得眼藥水同十六茶

雪吻朱古力都唔買?

勁鐘意食小雞拉麵
諗住結衣食仲正

我去親日本都買好多
之前買埋個小雞碗
覺得逃恥拖得太長, 9集完岩岩好
hi
覺得逃恥拖得太長, 9集完岩岩好

而家真係唔知第10同11有咩好講
禮拜六睇下戀空先
近排先開始哈日同迷上結衣
之前剩係睇過legal high
禮拜六睇下戀空先

邊到有 legal high 高清bt
Btw我幾鍾意結衣唱歌嗰把少少慵懶既聲
禮拜六睇下戀空先

呢個我早排 down 完 ok
利申:百度網,勿屌
https://tieba.baidu.com/p/3288172164?pn=0&red_tag=1662812918&

不過佢無跟中文字幕,要另外 search,都係 google 會搵到
禮拜六睇下戀空先

我對畫質冇乜要求

Btw有冇方法可以睇日本播緊既電視?
黎緊學日文想乜都睇下
禮拜六睇下戀空先

https://tieba.baidu.com/p/3288172164?pn=0&red_tag=1662812918&

不過佢無跟中文字幕,要另外 search,都係 google 會搵到

好想做pepper
禮拜六睇下戀空先

高登結衣post頭咪有囉

睇來個gay佬因愛成恨
今集睇到差啲係公司叫出黎
我以為風見同百合唔會一齊,因為百合話佢係外甥......原來都係要拉埋
我以為風見同百合唔會一齊,因為百合話佢係外甥......原來都係要拉埋

可能預告又係fake人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞