新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike

星期六一次過追晒逃恥
依兩日成個youtube, browser history都係gakki
好似洗咗腦咁成日諗

我都係咁

我一啲都唔享受
係不自覺地被個腦強逼

連歌都買埋
諗住三月去日本睇下有冇CD
想要Google drive係咪要起高登pm

唔洗架
只要露出菊花 即可

想要Google drive係咪要起高登pm

唔洗架
只要露出菊花 即可

依張做wallpaper好正
不過太毒唔敢用

我都係咁

我一啲都唔享受
係不自覺地被個腦強逼

連歌都買埋

結衣歌喉恕我唔識欣賞,巴打你真係中毒頗深
留名 女都係咁j

我都係咁

我一啲都唔享受
係不自覺地被個腦強逼

連歌都買埋

結衣歌喉恕我唔識欣賞,巴打你真係中毒頗深

得罪講句結衣唱歌都幾難聽下
有幾首ok既
Memories heavenly day 小小戀歌
其他都
有幾首ok既
其他都

赤い糸
有幾首ok既
其他都

赤い糸

淨係會聽heavenly days同ハナミズキ
是咁的,話說小弟早兩日出post搞結衣檯曆 / 掛曆團購,本來今朝已經截數兼落埋單,但係有若干巴打喺之後回覆話想join,所以小弟考慮搞多團。

有興趣嘅巴打請睇吓小弟之前嘅post,睇完有問題或者決定買的話,請喺12月14日內send email去hkgolden0509@gmail.com。
我想問套劇最尾賣朱古力廣告條女係咪佢黎
我想問套劇最尾賣朱古力廣告條女係咪佢黎

係,雖然我覺得唔似
留名
再講多次,唔好買結衣賣廣告個隻雞仔公仔麵,好撚難食 買左一pack食左一包,仲有四包到想掉左去
留名
再講多次,唔好買結衣賣廣告個隻雞仔公仔麵,好撚難食 買左一pack食左一包,仲有四包到想掉左去

咁誇

咁誇

唔係碼 我覺得好好食 未食哂見到有得買都買來上倉

我又要再講,個麵餅=童星點心麵雞肉味

咁誇

唔係碼 我覺得好好食 未食哂見到有得買都買來上倉

我都覺得幾好食 上次去日本仲去左整哩個雞湯麵
留名

妖唔係第一日話難食啦 咸到爆炸
不過將佢啪碎 當零食咁食會易接受啲
岩岩路過惠康 見到結衣個雪吻廣告
買左幾盒番去食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞