新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike
大家會今晚live睇逃恥定係等左字幕先睇
有冇人聽得明結衣講咩

https://www.mediafire.com/download/x5gzj15izmik6vd

唔準飛(呢個廣告,要睇左佢)
好似係

應該係呢個意思,句嘢係廣告開頭cut出嚟。thx

唔準飛(呢個廣告,要睇左佢)
好似係

飛ばしだら、ダメ
冇前文後理,唔知點譯好
我估係「唔好跳」

應該係呢個意思,句嘢係廣告開頭cut出嚟。thx
同今日子比逃恥結衣演技係好左,但今日子個故仔吸引我多d

希望今次贏到學院賞最佳女主角
呢次真係黃金機會
天時地利人和俱在
今次都輸真係無嘢好講
岩岩一次過睇哂今日子
之後有咩睇?
是咁的,話說小弟早兩日出post搞結衣檯曆 / 掛曆團購,本來今朝已經截數兼落埋單,但係有若干巴打喺之後回覆話想join,所以小弟考慮搞多團。

有興趣嘅巴打請睇吓小弟之前嘅post,睇完有問題或者決定買的話,請最遲喺12月14日內send email去hkgolden0509@gmail.com。

想補充一點,就係已經確定會有8%消費稅,所以實際商品價格如下:

掛曆:2500日元 > 2700日元
檯曆(普通版或fan club限定版,請擇其一):1500日元 > 1620日元
結衣早晨
今晚準備好潛水
結衣早晨
星期二了
應該差唔多爆post
下個post交番比大佬星空巴開

我開既話都只係照copy番高登D野

both
星期二了
應該差唔多爆post
下個post交番比大佬星空巴開

我開既話都只係照copy番高登D野

幾錢Q 唔肯過黎?!

both

邊度有live睇呀
係B站睇疾疾地又矇
寧願等熟肉

both

邊度有live睇呀
係B站睇疾疾地又矇
寧願等熟肉

廢事畀人劇透,所以睇咗直播先
https://thetv.jp/feature/drama-academy/

學院賞投票
大家可以支持一下結衣
https://thetv.jp/feature/drama-academy/

學院賞投票
大家可以支持一下結衣

投左
唉,做完逃恥後,日子點過

等多2個月啦

結衣有新劇?
唉,做完逃恥後,日子點過

等多2個月啦

結衣有新劇?

絆〜走れ奇跡の子馬〜(2017年3月11日・3月12日、NHK) - 松下将子 役[29]
推😘

等多2個月啦

結衣有新劇?

絆〜走れ奇跡の子馬〜(2017年3月11日・3月12日、NHK) - 松下将子 役[29]

感覺上好難呢套咁爆, 上一套我好鐘意既飛空廣播室都爆唔起

等多2個月啦

結衣有新劇?

呢套 SP 黎
得兩集唔會點爆
百合正過結衣
是咪想睇今日子既可以pm大佬星

呢套 SP 黎
得兩集唔會點爆

見周圍嘅人話 岡田將生大危機
依套sp佢有份做啦
不過只係做結衣阿哥
仲要得兩集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞