新垣結衣(1)

1001 回覆
160 Like 2 Dislike

btw 巴絲們仲有邊套好推薦睇?

主演劇推薦:掟上今日子的備忘錄
助演劇推薦:My Boss My Hero, Legal High 系列

父女七日變

我自
竟然講漏呢套
岩岩睇完今日子,最尾個度真係差啲忍唔住喊
會唔會出第二季?

機會微,收視唔好,同埋要睇原作者.
最後雖然係good end,不過都好sad

收視好就有續集既咁逃恥都好大機會有

漫畫未完
要睇野木亞紀子點收尾
我覺得續集未必有
但 SP 好大機會
會唔會出第二季?

SP 應該有機嘅
以西尾嘅速度要出 SP 唔難

btw 巴絲們仲有邊套好推薦睇?

主演劇推薦:掟上今日子的備忘錄
助演劇推薦:My Boss My Hero, Legal High 系列

父女七日變

睇住結衣學生妹樣變到師奶

會唔會出第二季?

SP 應該有機嘅
以西尾嘅速度要出 SP 唔難

真係好想睇埋之後落去會點
推😘
啱啱睇完今日子(多謝星空巴打),男女主角條感情線我覺得好睇過逃恥。

收視唔好我覺得係先天問題,套劇個題材同表現手法都冇咁大路,但係真心好睇。男女主角嘅感情發展得好自然,自然咁變得深刻,就算今日子只有一日嘅記憶,觀眾依然可以感受到佢同厄介嘅關係一路有進展,同時又完全唔覺得突兀,不得不配服西尾同編劇嘅功力。

未睇嘅巴打小弟真心推薦。
啱啱睇完今日子(多謝星空巴打),男女主角條感情線我覺得好睇過逃恥。

收視唔好我覺得係先天問題,套劇個題材同表現手法都冇咁大路,但係真心好睇。男女主角嘅感情發展得好自然,自然咁變得深刻,就算今日子只有一日嘅記憶,觀眾依然可以感受到佢同厄介嘅關係一路有進展,同時又完全唔覺得突兀,不得不配服西尾同編劇嘅功力。

好想快d禮拜3有熟肉呀
各位大大知唔知邊度有得睇多d gakki既綜藝節目
youtube得好少

bilibili
星空巴打google drive

Google drive有冇link俾我
係 雖然逃恥拍得好過今日子 冇咁悶
但想睇埋今日子個尾

我都未睇好想睇,等緊星空巴打覆我pm
星空巴打 我可唔可以share你個google drive
星空巴 小弟同求 google drive
結衣世界第一

留名

好似男人

其實唔太關西尾事
原著啲感情戲係流流地

單論感情線今日子好過逃恥 (暫時
但論劇嘅整體我覺得逃恥好啲 (暫時
始終今日子頭幾集真係先天不足
點都應該扣啲分

點都好
結衣呢兩套主演嘅都係佳作
已經好難得
唔少女星想搵一套好嘅主演代表作都無
留名

漫畫未完
要睇野木亞紀子點收尾
我覺得續集未必有
但 SP 好大機會

TBS好少就咁拍SP

通常一拍就拍埋電影版

漫畫未完
要睇野木亞紀子點收尾
我覺得續集未必有
但 SP 好大機會

TBS好少就咁拍SP

通常一拍就拍埋電影版

係又唔差在呀

決定join嘅巴打請email,以免睇漏reply

另外小弟做咗research,畀多少少資料大家,方便預算支出同做決定

商品費用—
掛曆:2500日元
枱曆:1500日元

以上不含稅,唔知埋單時係咪會加返消費稅落去。日本現行稅率應該係8%。

日本當地運費(由官網運送至tenso)—
700日元,購物總金額3000日元(不含稅)以上免費,似乎冇限重量。由於小弟會買掛曆加枱曆,已經超過3000日元,所以呢部分應該會免費

tenso運費(由日本運送至香港)—
按重量計算,請參考tenso官網:http://www.tenso.com/cht/static/guide_fee_index

由於船運慢而且感覺冇咁穩陣,而掛曆size又超過SAL / Air registered small packet限制,所以只會揀EMS、SAL international parcel或者Air international parcel

根據http://amazon.jp,掛曆重408g,枱曆未出冇資料,加上total買幾多件又未定,所以暫時決定唔到運送方式,但批貨送到tenso之後應該就會知總重量,到時再同大家一齊決定運送方式

運費會按商品件數除返開,然後連同商品費用按照信用卡statement上面個匯率兌返做港紙,小弟不會收任何手續費、服務費

交收方面,收到貨後小弟會同各巴打交換電話約時間地點,地點prefer灣仔,但可再議。到時一手交錢一手交貨

暫時諗到咁多,如果有咩問題請大家提出

巴打不如留低個email

前面留過喇

留多次:hkgolden0509@gmail.com

已經有6位巴打join咗,如果仲有想join嘅巴打,請盡量今日內email小弟,聽日就買喇

send左email比巴打

父女七日變

睇住結衣學生妹樣變到師奶

師你老母奶
有無靚靚結衣 iphone wallpaper 介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞